Palaa ylös
Little Big Planet 3

1 / 1

Little Big Planet 3

(2 arvostelut)
22,99 €
Sackboy ja joukko uusia sankareita saapuu PlayStation 4:lle sarjan tähän asti suurimmassa seikkailussa. Pelasta mielikuvitusmaailma. Tutki mielikuvistussfääriä ja mysteeristä Bunkum-planeettaa Sackboyn kanssa ja tapaa hänen uudet ystävänsä Togg
  • Seikkailu, Lapset
  • Playstation 4
Lue lisää

Sackboy ja joukko uusia sankareita saapuu PlayStation 4:lle sarjan tähän asti suurimmassa seikkailussa.

Pelasta mielikuvitusmaailma.
Tutki mielikuvistussfääriä ja mysteeristä Bunkum-planeettaa Sackboyn kanssa ja tapaa hänen uudet ystävänsä Toggle, OddSock ja Swoop. Nauti sitten hauskoista uusista kentistä ja peleistä, joita LittleBigPlanet-yhteisö on luonut.

Herätä mielikuvituksesi henkiin monipuolisilla muokkaustyökaluilla ja jaa luomuksesi muun maailman kanssa PS4:n SHARE-näppäimellä.


Little Big Planet3:ssa Sackboy päätyy uudelle Bunkum-planeetalle - luovuuden kyllästämään paratiisiin, jossa ideat leijuvat ilmojen halki. Sackboy vapauttaa kuitenkin tietämättään kolme myyttistä titaania, jotka haluavat turmella Bunkumin ja muuttaa Newtonin, maailman taitamattomimman luojan, hirmuiseksi hirviöksi. Tasapainon palauttamiseksi Sackboyn on pyydettävä apua Bunkumin muinaisilta sankareilta Togglelta, OddSockilta ja Swoopilta.

  • Uusia pelattavia hahmoja: Kolme uutta pelattavaa hahmoa, Toggle, OddSock ja Swoop, tuovat kaikki peliin omat ainutlaatuiset taitonsa. Togglea voi pelata kahdessa muodossa, isona ja pienenä. Iso Toggle on painava ja vahva. Hän voi työntää alustoja alas ja siirtää raskaita esineitä. Pieni Toggle puolestaan on ketterä ja nopea ja mahtuu pienistäkin aukoista. OddSock on nopea ja vikkelä seinillä pomppiva hahmo, kun taas Swoop voi lentää ja liitää hurjaa vauhtia ja nostaa esineitä kynsillään.
  • Neljän pelin moninpeli paikallisesti tai verkossa: Voit pelata seikkailutilassa, joka suunnitellaan pelkästään luontityökaluilla, tai ladata jonkin käyttäjien luomista tasoista ja pelata jopa neljän ystävän kanssa paikallisesti tai verkon pelikaverien kanssa.
  • Tehokkaat ja helppokäyttöiset uudet luontityökalut: Luontitila on suunniteltu täysin uudelleen ja sisältää nyt uusia tehokkaita työkaluja, joilla voit räätälöidä neljän pelattavan hahmon ulkoasua ja pelitapaa. Yhteisöllä on nyt siis entistäkin vapaammat kädet luoda valtavasti hienoa uutta sisältöä. Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen kosketusalueen ja muiden uusien ominaisuuksien avulla luominen on nyt myös entistäkin helpompaa.
  • Uudenlainen seuraavan sukupolven kokemus: PS4-järjestelmässä on aiempia järjestelmiä enemmän toimintoja, kehittyneempi pelien suorituskyky ja päivitetyt grafiikat. Sen pintakuvioiden tarkkuus on nelinkertainen aiempaan verrattuna ja syvyysvaikutelma entistäkin upeampi, ja kaikki tämä voidaan toistaa upealla 1080p:n Full HD -laadulla. PS4-järjestelmän kaikki tehot valjastava LBP3 on upea elämys ja antaa pelaajille kaikkien aikojen parhaan LBP-pelikokemuksen.
  • Jaa entistä enemmän: Little Big Planet -pelisarjan suosio perustuu sen ympärille muodostuneeseen elinvoimaiseen yhteisöön. LBP3-pelissä on nyt entistäkin enemmän tapoja jakaa kokemuksia muille pelaajille. Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen SHARE-näppäimellä pelaajat voivat jakaa uusimmat edesottamuksensa tai muokkauksensa heti ja julkaista videoita suoraan pelistä.
  • Yhtenäinen LBP-alustan yhteisö: LBP3-pelissä PS4-pelaajien käytettävissä on yli 8,5 miljoonaa käyttäjien aiemmin luomaa yhteisötasoa, ja pelaajat pääsevät nauttimaan laajan ja tiiviin yhteisön tuotoksista
Lisäosa Ei
Laji Seikkailu Lapset
Formaatit Playstation 4
EAN 711719413974
A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Peli on rikkinäinen, kaatuili ja hahmo tipahti tyhjiöön. Sääli sillä tämä oli ennen hyvä pelisarja

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Luokattoman huono. Turha ostos. Saisi Nelosella crasejä missä se koira seikkaili ja oli oikeasti hauska ja lapsille