Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Marvel's Avengers Earth's Mightiest Edition

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Marvel's Avengers Earth's Mightiest Edition

(0)
Kirjoita arvostelu

Xbox One

249,95 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Toiminta, Seikkailu
  • Xbox One

Kokoa oma Maan mahtavimpien sankareiden joukkosi, ota voimasi haltuun ja toteuta supersankariunelmasi.

Marvel’s Avengers on eeppinen hahmon takaa esitetty toimintaseikkailupeli, joka yhdistää elokuvamaisen alkuperäisen tarinan yksin- ja yhteistyöpeliin*. Osallistu enintään neljän hengen ryhmiin verkossa, opettele hallitsemaan yliluonnollisia kykyjä, muokkaa kasvavaa sankariluetteloa ja puolusta Maata aina vain pahemmilta uhilta.

Marvel’s Avengers alkaa A-päivänä, jolloin Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ja Thor osallistuvat uuden huipputeknisen Avengers-päämajan avajaisiin San Franciscossa. Juhlahumu muuttuu tappavaksi, kun salaperäinen vihollinen aiheuttaa katastrofaalisen onnettomuuden, josta seuraa valtavia tuhoja. Sankarit saavat syyt niskoilleen ja Avengers hajoaa. Viisi vuotta myöhemmin supersankaritoiminta on lailla kielletty ja maailma on vaarassa. Rönsyilevä seikkailu saa alkunsa, kun päättäväinen nuori nainen nimeltään Kamala Khan ryhtyy keräämään Avengerit taas koolle pysäyttämään salaperäisen uuden voimatekijän nimeltään AIM.

Marvel’s Avengers jatkaa eeppistä matkaa uusilla sankareilla ja uudella tarinalla, joka jatkuu ajan mittaan. Näin luodaan verraton Avengers-pelikokemus.

*Yksinpelikampanja vaatii kertaluontoisen yhteyden muodostamisen internetiin. Moninpeli vaatii jatkuvan internetyhteyden ja julkaisun jälkeisen sisällön lataamisen. Edellyttää maksutonta Square Enix Members ‑tiliä. Beetan julkaisupäivämäärä(t) sekä alusta- ja aluekohtainen saatavuus ilmoitetaan myöhemmin.


Marvel’s Avengers: Deluxe-päivitys
Marvel’s Avengers: Deluxe Edition ‑versio sisältää rajoitetun Obsidian-asupaketin, jossa on asut seuraaville Avengereille: Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor, Hulk ja Ms. Marvel, sekä kuusi rajoitettua Obsidian-aiheista nimikilpeä, joilla mukautat peliäsi entisestään. Sisältää kuukauden tilauksen Marvel Unlimited* -verkkosarjakuvapalveluun. Tuotteita on rajoitetusti. Tämä versio sisältää 72 tunnin ennakkopääsyn peliin. Pelaa ensimmäisten joukossa kolmen päivän varaslähdöllä.
*Saatavana vain englanniksi


Marvel's Avengers: Earth's Mightiest Edition
Marvel's Avengers: Earth’s Mightiest Edition ‑versiossa on muistoesineitä jokaisesta Avengerista. Ne ovat lähtöisin suoraan pelin tarinasta, ja yksi niistä on täysvärinen 30 cm:n korkuinen Captain American patsas. Gentle Giantin artesaanien suunnittelemaan laadukkaaseen PVC-patsaaseen on ikuistettu Captain American univormun jokainen pintakuviointi ja yksityiskohta. Siitä tulee taatusti kokoelmasi ylpeydenaihe.

Tässä versiossa on myös Marvel’s Avengers: Deluxe Edition SteelBook®-rasiassa, Hulk Bobblehead ‑nukke, Mjolnir-avaimenperä, Black Widow'n vyönsolki, Iron Manin prototyyppihaarniskan piirustukset, Kamala Khanin kunnia-Avengerin rintamerkki ja Avengerien muistoryhmävalokuva.

Ennakkotilaa Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition, niin saat 72 tunnin varaslähdön ja pääset pelaamaan ensimmäisten joukossa 1.9.2020.


*Yksinpelikampanja vaatii kertaluontoisen yhteyden muodostamisen internetiin. Moninpeli vaatii jatkuvan internetyhteyden ja julkaisun jälkeisen sisällön lataamisen. Edellyttää maksutonta Square Enix Members ‑tiliä. Beetan julkaisupäivämäärä(t) sekä alusta- ja aluekohtainen saatavuus ilmoitetaan myöhemmin.

*Beetaversiota pääsee pelaamaan PS4-järjestelmällä seitsemän (7) päivää ennen muita pelialustoja. Beetaversion julkaisupäivä(t) sekä pelialusta- ja maakohtaiset rajoitukset julkaistaan myöhemmin. Edellyttää Internet-yhteyttä. Saattaa edellyttää käyttöympäristökohtaista maksullista verkkotilausta. Vaatii maksuttoman Square Enix Members ‑tilin.

*Beetaversion julkaisupäivä(t) sekä pelialusta- ja maakohtaiset rajoitukset julkaistaan myöhemmin.
Edellyttää Internet-yhteyttä. Saattaa edellyttää käyttöympäristökohtaista maksullista verkkotilausta.
Edellyttää maksutonta Square Enix Members ‑tiliä.

*72 tunnin varaslähtö koskee vain Deluxe Edition-, Exclusive Digital Edition- ja Earth’s Mightiest Edition ‑versioita.
© 2020 MARVEL. Kehittäjä Crystal Dynamics ja Eidos-Montréal. Kaikki oikeudet pidätetään. CRYSTAL DYNAMICS, CRYSTAL DYNAMICS -logo, CRYSTAL NORTHWEST, EIDOS MONTRÉAL ja EIDOS MONTRÉAL -logo ovat Square Enix Limitedin rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. SQUARE ENIX ja SQUARE ENIX -logo ovat Square Enix Holdings Co., Ltd:n rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Xbox One
EAN:
5021290085336

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>