Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Minecraft Dungeons Hero Edition

Xbox One

Minecraft Dungeons Hero Edition
Minecraft Dungeons Hero Edition
Minecraft Dungeons Hero Edition
Minecraft Dungeons Hero Edition
Minecraft Dungeons Hero Edition
27,95 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Toiminta, Seikkailu
  • Xbox One

Taistele tiesi tämän upouuden, klassisista luolastoseikkailuista inspiraationsa saaneen, Minecraft-universumiin sijoittuvan toimintaseikkailupelin läpi! Uskaltaudu luolastoihin yksin tai yhdessä ystävien kanssa! Jopa neljä pelaajaa voi taistella yhdessä tässä vauhdikkaassa, aarteidentäyteisessä ja hurjan monipuolisia tasoja täynnä olevassa, eeppisessä tarinassa pahan Arch-Illagerin nujertamiseksi!

Tutustu uusiin tehokkaisiin aseisiin ja esineisiin, jotka auttavat sinua nujertamaan armottomat uudet ja ilkeät joukot. Taistele tai pakene kanjoneiden, soiden ja tietenkin kaivoksien läpi! Kaikkien seikkailijoiden, jotka ovat joko tarpeeksi rohkeita tai typeriä tutkiakseen tätä kulmikasta ja kaunista maailmaa, on parasta saapua hyvin varustautuneina. Varustaudu siis nopeasti!

Minecraft Dungeons Hero Edition sisältää Hero Pass -lisäsisällön: Hero-viitan, kaksi pelaajaolemusta ja lemmikkikanan. Sisältää myös kaksi lisäsisältöpakettia, kun ne tulevat saataville.

Minecraft Dungeons Hero Edition sisältää Hero Pass -lisäsisällön

Hero Pass sisältää Hero-viitan, kaksi pelaajaolemusta ja lemmikkikanan. Sisältää myös kaksi lisäsisältöpakettia, kun ne tulevat saataville.

Minecraft Dungeons

Taistele tiesi tämän upouuden, klassisista luolastoseikkailuista inspiraationsa saaneen, Minecraft-universumiin sijoittuvan toimintaseikkailupelin läpi!

Luolaston Creeper-hahmo

Taistele uusia ja ilkeitä väkijoukkoja vastaan tässä upouudessa toimintaseikkailussa, joka on saanut inspiraationsa klassisista luolastoseikkailuista.

Moninpeli

Jopa neljä pelaajaa voi taistella yhdessä yhteistyötilassa toiminnantäyteisen, aarteita pursuavan, hurjan monipuolisten tasojen läpi.

Lisää tehoa

Avaa kymmeniä ainutlaatuisia esine- ja aseloitsuja tuhoisia erityishyökkäyksiä varten.

Valinnanvaraa

Mukauta hahmosi mieleiseksesi ja käy sitten käsiksi vihollisiisi asettasi heiluttaen, jättäydy taaemmas hyödyntämään etähyökkäyksiä tai raivaa tiesi joukkoröykkiöiden läpi kunnon panssarin suojaamana!

Eeppistä

Kaikkien seikkailijoiden, jotka ovat joko tarpeeksi rohkeita tai typeriä tutkiakseen tätä kulmikasta ja kaunista maailmaa, on parasta saapua hyvin varustautuneina. Seikkaile aarteita pursuavilla tasoilla ja yritä kukistaa ilkeä Arch-Illager!

*Tärkeää:

Hero Pass sisältää Hero-viitan, kaksi pelaajaolemusta ja lemmikkikanan. Sisältää myös kaksi lisäsisältöpakettia, kun ne tulevat saataville.

Microsoftin palvelusopimus on hyväksyttävä osoitteessa (microsoft.com/msa). Saattaa edellyttää online-päivityksiä (lisätallennustilaa vaaditaan). Ominaisuudet ja verkkopalvelut voivat vaihdella maittain ja muuttua tai loppua ajan myötä. Koodeja ei hyvitetä, ellei laissa toisin säädetä.

Vaatii jopa 5 Gt:a konsolin tallennustilaa (saattaa muuttua). Jotkin toiminnot ja päivitykset (xbox.com/games) saattavat vaatia lisätallennustilaa, laitteistoa, laajakaistamaksuja (palveluntarjoaja saattaa periä maksuja), Microsoft ® Account -tiliä, Xbox Live ® -palvelua ja/tai Xbox Live Gold -jäsenyyttä. Xbox Live ei ole saatavilla

kaikissa maissa (xbox.com/live/countries). Xbox-verkkomoninpeliin vaaditaan Xbox Live Gold -jäsenyys (myydään erikseen). 4K Ultra HD Xbox One X -konsolit vaativat yhteensopivan television.

Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Formaatit:
Xbox One
EAN:
889842611489

Katso lisää arvosteluja (-4)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .