Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU) (PC Download)

Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
 • PEGI 12
Lähetä ystävälle

-16%

€ 24.95
Ovh. € 30
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.
Tämän sisällön käyttö vaatii Sid Meier’s Civilization® VI -peruspelin. Civilization VI on peli, jossa on tavoitteena luoda valtakunta, joka kestää eri aikakausien haasteet. Rise and Fall -laajennus tarjoaa pelaajille uusia valintoja, strategioita ja haasteita kansakuntiensa johtamiseen kohti uusia aikakausia. Pystytkö pitämään kansasi lojaalina vai kaatuvatko kaupunkisi kilpailijoiden edessä? Onnistutko käynnistämään sivilisaatiosi kultakauden vai syöksyykö se synkkyyden kierteeseen? Civilization VI: Rise and Fall -laajennuksessa sinusta tulee kaikkien aikojen johtaja. Taitava johtaja voi viedä sivilisaationsa kohti vaurautta ja yltäkylläisyyttä, mutta huonot päätökset voivat käynnistää synkkyyden kierteen. Vastaa haasteisiin oikealla tavalla, niin kansakuntasi voi nousta ja yltää ennennäkemättömiin saavutuksiin. Pidä valtakuntasi rajat ennallaan ylläpitämällä kansalaistesi lojaaliutta tai laajenna alueitasi herättämällä lojaaliutta muiden sivilisaatioiden keskuudessa. Maailman rajat liikkuvat ja muuttuvat jatkuvasti, kun valtakunnista nousee vapaakaupunkeja ja naapurivaltiot kamppailevat kaupunkien lojaaliudesta kaikkialla. Uuden kuvernöörijärjestelmän ansiosta pelaajat voivat mukauttaa ja personalisoida kaupunkejaan entistä enemmän. Järjestelmä tuo myös uusia mahdollisuuksia vastata haasteisiin. Kaikilla seitsemällä kuvernöörillä on erilaiset ominaisuudet, mikä palvelee useita erilaisia pelityylejä ja strategioita. Näiden uusien järjestelmien lisäksi Civilization VI: Rise and Fall esittelee kahdeksan uutta sivilisaatiota ja yhdeksän uutta johtajaa. Mukana on myös kahdeksan uutta maailmanihmettä sekä monia uusia yksiköitä, kaupunginosia, rakennuksia ja parannuksia. Pelissä on nyt enemmän tapoja rakentaa, valloittaa ja johtaa kuin koskaan aiemmin.
 • AIKAKAUDET: Kun sivilisaatiosi aaltoilee ja saavutat merkittäviä historiallisia hetkiä, siirryt kohti synkkää tai valoisaa aikakautta, jotka tuovat toiminnastasi riippuen mukanaan erilaisia haasteita tai bonuksia. Selviä ja nouse synkkyydestä, niin seuraava kultakautesi on sitäkin vahvempi sankarillinen aikakausi.
 • LOJAALIUS: Kaupungeilla on nyt oma lojaalius johtajuuttasi kohtaan. Jos lojaalius laskee liian pieneksi, tuotot pienenevät, syntyy kapinoita ja saatat menettää kaupunkisi kilpailevan kansakunnan hallintaan – se saattaa jopa itsenäistyä vapaakaupungiksi. Yhden sivilisaation tappio voi olla sinun voittosi, jos onnistut herättämään lojaaliutta eri puolilla karttaa olevissa kaupungeissa ja laajentamaan valtakuntaasi.
 • KUVERNÖÖRIT: Rekrytoi, nimitä ja päivitä voimakkaita hahmoja ainutlaatuisine erikoistumisbonuksineen ja etenemistyyleineen ja vahvista asukkaidesi lojaaliutta.
 • TEHOSTETTUJA LIITTOJA: Paranneltu liittolaisuusjärjestelmä tuo mahdollisuuden luoda entistä monipuolisempia liittoja ja nauttia niiden tuomista bonuksista.
 • HÄTÄTILANTEET: Kun sivilisaatio kasvaa liian vahvaksi, muut sivilisaatiot voivat yhdistää voimansa ja vastata uhkaan, mikä voi tuoda niille joko palkintoja tai rangaistuksia, kun hätätilanne on ohi.
 • AIKAJANA: Voit tutkia sivilisaatiosi historiaa milloin tahansa uuden aikajanan kautta. Se tarjoaa visuaalisen katsauksen historiallisiin hetkiin, joita olet kohdannut matkallasi.
 • UUSIA JOHTAJIA JA SIVILISAATIOITA: Laajennus esittelee yhdeksän uutta johtajaa ja kahdeksan uutta sivilisaatiota. Kaikki tuovat erilaisia bonuksia ja peliominaisuuksia sekä yhteensä kahdeksan erilaista yksikköä, kaksi uutta rakennusta, neljä uutta parannusta ja kaksi uutta kaupunginosaa.
 • UUTTA GLOBAALIA SISÄLTÖÄ: Peliin on lisätty kahdeksan uutta maailmanihmettä, seitsemän luonnonihmettä, neljä uutta yksikköä, kaksi uutta parannusta, kaksi uutta kaupunginosaa, 14 uutta rakennusta ja kolme uutta resurssia.
 • PARANNETTUJA PELIJÄRJESTELMIÄ: Hallintojärjestelmään on lisätty uusia poliittisia toimintoja ja olemassa oleviin järjestelmiin on tehty monia parannuksia.
Tämän tuotteen käyttöön vaaditaan seuraavan kolmannen osapuolen käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen: http://www.take2games.com/eula/
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Steam account required for game activation and installation Tämän sisällön käyttö vaatii Sid Meier’s Civilization® VI -peruspelin. MINIMUM: Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Windows 7/8.1/10 Suoritin: Intel Core i3 2,5 Ghz tai AMD Phenom II 2,6 Ghz tai parempi Muisti: 4 Gt RAM Kiintolevy: 13 Gt tai enemmän Näytönohjain: 1 Gt DirectX 11 -näytönohjain (AMD 5570 tai nVidia 450) RECOMMEND: Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen Windows 7/8.1/10 Suoritin: Neljännen sukupolven Intel Core i5 2,5 Ghz tai AMD FX8350 4,0 Ghz tai parempi Muisti: 8 Gt RAM Kiintolevy: 13 Gt tai enemmän Näytönohjain: 2 Gt DirectX 11 -näytönohjain (AMD 7970 tai nVidia 770 tai parempi)
Kategoria: Strategy Alkuperäinen nimi: Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall (EU)
Julkaisu: 08-02-2018 Plattform: PC Download
Tuotenumero: 44721 Kustantaja: 2K
Expansion pack: Kyllä DRM::
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 13 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »