Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart
Ratchet and Clank Rift Apart

1 / 5

Ratchet and Clank Rift Apart

(1 arvostelu)
64,99
PRE-ORDER BONUS: Carbonox Armor Pixelizer Weapon For more information - Click here! Information on how to redeem your pre-order bonus will be send out via e-mail when the game is released.  Sinkoile ulottuvuudesta toiseen ja koe
 • Toiminta, Seikkailu, Lapset
 • PS5 - Playstation 5
Lue lisää
PRE-ORDER BONUS:
 • Carbonox Armor
 • Pixelizer Weapon
For more information - Click here!

Information on how to redeem your pre-order bonus will be send out via e-mail when the game is released. Sinkoile ulottuvuudesta toiseen ja koe unohtumaton seikkailu.

Hypi ulottuvuuksien välillä Ratchetin ja Clankin kanssa ja kukista paha keisari toisesta todellisuudesta. Siirry vauhdikkaasta maailmasta toiseen käsittämättömillä nopeuksilla ja nauti uskomattoman kauniista grafiikasta sekä mielettömästä asearsenaalista, kun intergalaktiset seikkailijat ampaisevat PS5™-konsolille.

Mielettömiä aseita

 • Paha robottikeisari tuhoaa kaikkea orgaanista elämää kovaa vauhtia – nyt hänellä on tähtäimessä Ratcherin ja Clankin oma ulottuvuus. Puhalla pölyt dynaamisen duon älyttömistä aseista ja pysäytä ulottuvuuksienvälinen tuhotyö. 
 • Kylvä tuhoa laajalla arsenaalilla uusia aseita, joihin kuuluu mm. Burst Pistol, Topiary Sprinkler ja Shatterbomb. Kiidä kaupunkien yllä, ampaise keskelle taistelua ja hypi ulottuvuudesta toiseen uusilla fysiikan lakeja uhmaavilla laitteilla.

Uusia kasvoja

 • Lisää kärkikaksikon rinnalle monia tuttuja liittolaisia sekä uusia kasvoja – hahmovalikoimassa on mm. uusi määrätietoinen vastarintataistelija Lombax, joka auttaa taistelussa robottiuhkaa vastaan.
 • Pelaa Ratchetilla ja toisesta ulottuvuudesta tulevalla uudella salaperäisellä Lombaxilla. 
 • Tutustu Clankin uusiin ulottuvuuksienvälisiin mekanismeihin.

Häikäisevä ulkoasu

Nauti PlayStation®5-konsolin ennennäkemättömän nopeuden ja immersiivisten ominaisuuksien mahdollistamasta unohtumattoman kauniista seikkailusta. Ansioituneen Insomniac Games -studion täysin alusta asti luomassa pelissä pääset näkemäsi tuolle puolen – langaton DualSense™-ohjain herättää pelin toiminnot henkiin käsissäsi.

Matkusta tyylikkäästi

 • Koe ulottuvuusportaalien intergalaktinen sekamelska, kun ne yhdistelevät uusia maailmoja toisiinsa ja muuttelevat pelattavuutta. Ota etumatkaa taistelussa hyppimällä taistelukentältä toiselle ja korjaa planetaarisia repeämiä ratkaisemalla ulottuvuudesta toiseen jatkuvia pulmia.
 • Käy ennennäkemättömillä planeetoilla ja näe vaihtoehtoisia versioita vanhoista tutuista paikoista, joissa kuhisee PlayStation®5-konsolin tehon ansiosta enemmän uutta elämää kuin koskaan ennen.
Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu Lapset
Formaatit PS5 - Playstation 5
EAN 711719826194
T

Tontoron

vuosi sitten

Aivan mahtava peli.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.