Palaa ylös
Ratchet & Clank HITS

1 / 1

Ratchet & Clank HITS

(5 arvostelut)
19,99
Uusi alku - Intergalaktinen ihme Näin PlayStation-legendat syntyvät – ja pääset vieläpä itse todistamaan sitä uudella ja upealla tavalla. Peli seuraa tarkasti tulevan animaatioelokuvan ideaa. Koe uudelleen hulvaton tarina lombax-mekaanikon Ratc
  • Seikkailu, Lapset
  • Playstation 4
Lue lisää

Uusi alku - Intergalaktinen ihme

Näin PlayStation-legendat syntyvät – ja pääset vieläpä itse todistamaan sitä uudella ja upealla tavalla. Peli seuraa tarkasti tulevan animaatioelokuvan ideaa. Koe uudelleen hulvaton tarina lombax-mekaanikon Ratchetin ja kapinallisen vartiorobotin Clankin ystävystymisestä.

Pue siis avaruuspuku päälle ja hyppää mukaan tähän uudistettuun, seikkailuntäyteiseen adrenaliinipaukkuun, joka on täynnä uutta pelattavaa, uusia vihollisia ja tasoja, joita ei nähty alkuperäisessä PlayStation-versiossa. Pelasta galaksi entistäkin laajemman ja mielikuvituksellisen ase- ja vempainarsenaalin avulla – ja nauti samalla upeista kohtauksista suoraan elokuvasta itsestään sekä tyrmäävästä pelimaailmasta, joka hyödyntää PS4:n massiivista suorituskykyä.

Lisäosa Ei
Laji Seikkailu Lapset
Formaatit Playstation 4
EAN 711719415572
I

Iron Fox

vuosi sitten

Jos olet alkuperäisen ystävä, kannattaa kokeilla. Korjaa alkuperäisen ongelmia, kuten softlockia vaikeaan kohtaan panosten ja rahan loputtua. Tässä niin ei voi käydä. Suurin osa pelistä toimii kuten originaali, joten liikaa ei ole muuteltu. Myös pieniä lisäyksiä tehtäviin on tehty. Huomattavasti helpompi kuin alkuperäinen, muttei kuitenkan ylihelppo. (Alkuperäinen olikin paikkapaikoinvaikempi kuin pitäisi.) Suurin miinus on, että peli on melko lyhyt, itsellä meni 11h läpäisyyn, ammattimainen pelaaja siis pelaa tuon helposti läpi päivässä. (Ei silti juurikaan esikuvaansa lyhyempi.)

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Ratchet & Clank peli on viihtyisä seurata, upea värimaailma. Suosittelen koko perheen seurattavaksi ja yhdessä ratkottavaksi ongelmia. Miinusta hieman haastavaa keräillä tavaroita, kun karttaan ei jää ruksia, mistä jo tavara otettu.

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Ratchet & Clank Mahtava peli jota voi pelata niin lapset kuin vanhemmatkin, edullinen CDON hinta tietty myös

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Hinta laatuun nähden tosi matala. AAA peli tähän hintaan (normaalisti 50-60€) ja sopii kaiken ikäisille. Suosittelen.

A

Anonyymi

6 vuosia sitten

Loistava peli lapsille ja lapsenmielisille, sekä animaatioiden ystäville.. Peli täysin Suomenkielinen puheita myöten.. Tämän gengren pelien valioluokkaa..