Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Riders Republic
Riders Republic
Riders Republic
Riders Republic
Riders Republic

1 / 5

Riders Republic

54,99 €
Hyppää RIDERS REPUBLICin™ massiiviseen moninpelikenttään! Tapaa muut pelaajat ja kilpaile heidän kanssaan hyödyntäen jännittäviä varusteita, kuten polkupyörää, suksia, lumilautaa, liitopukua ja rakettipukua. Elä unelmaasi liikkumalla vapaasti valt
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää

Hyppää RIDERS REPUBLICin™ massiiviseen moninpelikenttään! Tapaa muut pelaajat ja kilpaile heidän kanssaan hyödyntäen jännittäviä varusteita, kuten polkupyörää, suksia, lumilautaa, liitopukua ja rakettipukua.

Elä unelmaasi liikkumalla vapaasti valtavassa, eloisassa ja avarassa maailmassa jutustellen muiden ympärilläsi olevien pelaajien kanssa. Sukella Yhdysvaltojen ikonisiin kansallispuistoihin, kuten Bryce Canyoniin, Yosemite Valleyyn ja Mammoth Mountainiin. Kaikki on koottu sinun iloksesi!

Liity yhteen ystäviesi kanssa ja kilpaile erilaisissa moninpeleissä: tunne alamäkikilpailun huuma, hallitse karttoja joukkuekilpailuissa tai yritä parhaasi eeppisissä massa-PvP-kisoissa yli 50 muun pelaajan kanssa(1).

Anna kaikkesi. Liity mukaan hulluttelemaan!

HYPPÄÄ LAAJALLE SOSIAALISELLE PELIKENTÄLLE – Saat seuraa aina pelatessasi. Kulje lumisilta vuorilta rutikuiviin kanjoneihin maailman upeimpiin kuuluvissa kohteissa: Amerikan kansallispuistoissa. Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain ja Grand Teton on kaikki kuvattu uskollisesti ja liitetty yhteen ainutlaatuiseksi kiinnostavaksi pelikentäksi. Keräänny vilkkaaseen sosiaaliseen keskukseen ja tapaa yhteisössä muut innokkaat pelaajat. Tutustu heidän taitoihinsa ja ilmeeseensä. On sinun valintasi, jäätkö juttelemaan.

PELAA YSTÄVIESI KANSSA TAI HEITÄ VASTAAN HULVATTOMISSA MONINPELEISSÄ – Nauti täydellisestä moninpelikokemuksesta monilla eri tavoilla:

  • Kilpailut ja temppuhaasteet: pelattavissa PvP-, Co-op- ja Solo-sarjoissa
  • Massalähdöt: jännittävät 50+ pelaajan kilpailut, joissa kaikki on sallittua( 1)
  • Moninpeliareenat: 6 x 6 joukkueen PvP-ottelut
  • Verkkoturnaukset: vain parhaille – varmista ensin sijoituksesi tuloksissa

ETENE URALLASI JA VIE TIESI HALLITUSTI HUIPULLE – Luo ja muokkaa omaa hahmoasi kehittyvillä ja edistyneillä varusteilla ja määritä sen jokainen osa. Halusitpa olla maailma paras lumilautailija tai nopein kaksipyöräisen ajaja, kaikki on mahdollista. Kartuta mainettasi erilaisissa urheilulajeissa, nouse urallasi tulostaulun kärkeen ja tee sopimus legendaaristen sponsorien kanssa monenlaisissa ulkolajeissa. 

OTA KAIKKI IRTI SEURAAVAN SUKUPOLVEN PELISTÄ – RIDERS REPUBLIC™ toimii 60 FPS:n nopeudella seuraavan sukupolven konsoleissa ja näyttää samanaikaisesti yli 50 pelaajaa. Pelissä on erittäin intuitiivinen hahmojen ja kameran hallinta. Innovatiiviseen temppujärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa kaikille pelaajille, niin satunnaisille vierailijoille kuin innokkaille harrastajillekin, mahdollisuuden kokea täyttä iloa heti alusta alkaen.

Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 3307216190875
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä