Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rise of The Tomb Raider 20 Year Celebration

(7)
Kirjoita arvostelu

Playstation 4

22,99 €
Toimitus alkaen 2,95 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  alkaen 3 arkipäivä
  Toimitus alkaen 2,95 €
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • Toiminta, Seikkailu, Playstation VR
 • Playstation 4


Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration sisältää kriitikkojen ylistämän Rise of the Tomb Raider -pelin, joka oli ehdolla yli 75 Best Of -palkinnon saajaksi. Larasta kehittyy pelissä enemmän kuin pelkkä selviytyjä, kun hän lähtee ensimmäiselle haudantutkimusmatkalleen Siperian vaarallisimmille ja etäisimmille alueille.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration sisältää myös uuden Blood Ties -yksinpelisisällön, VR-tuen, yhteistyönä pelattavan Endurance-tilan, Ultimate Survivor -vaikeustason pääkampanjaan, 20 Year Celebration -asun sekä -aseen ja viisi klassista Lara-olemusta. Se sisältää myös kaiken aiemmin julkaistun ladattavan sisällön, mukaan lukien: Baba Yaga: The Temple of the Witch, Endurance-tila, Cold Darkness Awakened, 12 asua, seitsemän asetta ja 35 Expedition-korttia. Yli 50 tunnin sisällöllä tämä on kattavimman versio palkintoja voittaneesta pelistä.

 • Kriitikkojen kehuma toimintaseikkailu – Lara paljastaa Rise of the Tomb Raider -pelissä ikivanhan mysteerin, mikä asettaa hänet Trinitynä tunnetun armottoman organisaation tähtäimeen. Trinityltä suojeltavan salaisuuden jäljet johtavat Laran Kitezhin kadonneen kaupungin jäljille. Lara tietää, että hänen on saavutettava kadonnut kaupunki ja sen salaisuudet ennen Trinityä, kun hän lähtee ensimmäiselle haudantutkimusmatkalleen Siperiaan.
 • UUSI Blood Ties -yksinpelitarina – Laran isän kuoltua hänen setänsä haastaa Croft Manorin omistajuuden. Lara on päättänyt saada oikeutetun perintönsä, mutta sen tehdäkseen hänen täytyy kohdata menneisyytensä. Tutki Laran lapsuudenkotia tarinatilan uudessa tunninmittaisessa sisällössä ja paljasta perheen salaisuus, joka muuttaa hänen elämänsä lopullisesti. Tämä uusi tila voidaan pelata normaalissa kolmannen persoonan tilassa tai kokea virtuaalitodellisuustilassa.
 • UUSI Blood Ties -painajainen – Laran pahimmat painajaiset heräävät eloon, kun epäkuolleiden laumat valtaavat hänen lapsuudenkotinsa. Kukista tartuntavaarallisten zombien laumat ja ole täydellinen zombisurmaaja, ennen kuin jää painajaisten jalkoihin! Kisaa upouudessa Nightmare-tilassa ystäviesi kanssa ja luo yhteisöhaasteita korttimuokkaimilla.
 • UUSI Endurance-yhteistyötila Sinun ja ystävän täytyy tonkia, kaivella ja nikkaroida selviytyäksenne armottomasta säästä päivisin sekä ihmisten ja petojen tappavista vaaroista öisin. Tämä on täydellinen testi, kuinka kauan sinä ja ystäväsi voitte selviytyä laajassa ja armottomassa maastossa. Tuli vaatii polttoainetta, kylmä tappaa varautumattoman, ruoka palauttaa kuntoa ja kaikki täytyy saalistaa, kerätä tai nikkaroida. Aloitat tyhjästä ja sinun täytyy löytää kaikki. Tehkää yhteistyötä, haastakaa muut pisimmällä selviytymisputkellanne ja taistelkaa tulostaulujen ykköspaikasta.
 • UUTTA 20 Year Celebration -sisältöä – Viisi klassista Lara Croft -olemusta sekä uudelleenmallinnettu asu, joka kunnioittaa Laran matkaa Antarktikselle Tomb Raider III -pelissä. Uusi sisältö sisältää myös Ultimate Survivor -vaikeustason Rise of the Tomb Raider -peliin, mikä rajoittaa merkittävästi tallennuspisteitä, valmistusmateriaaleja, resursseja, ammuksia ja kuntoa – vain nokkelimmat ja kyvykkäimmät selviytyvät tästä rankasta vaikeustasosta.
 • Kaikki ladattava sisältö – Sisältää kaikki ladattavat sisällöt, jotka laajentavat yksinpelikampanjaa ja antavat sinulle mahdollisuuden kisata ystäviesi kanssa. Kolme merkittävää julkaisua haastavat sinut selviytymään Edurance-tilan äärimmäisissä olosuhteissa, tutkimaan uutta ikivanhan kauhun sisältävää hautaa Baba Yaga: The Temple of the Witchissä ja taistelemaan tartunnan saaneita petoja vastaan Cold Darkness Awakenedissa. Sen lisäksi tarjolla on uusia asuja ja aseita sekä muokkaamisen, laajentamisen ja ystävien uusiin seikkailuihin haastamisen mahdollistavia Expedition-kortteja.
Lisäosa:
Ei
Laji:
Toiminta
Seikkailu
Playstation VR
Formaatit:
Playstation 4
EAN:
5021290074453

4.3

Perustuu 7 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (2)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.