Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

64,99 €
Vie Sackboy huimaan 3D-tasohyppelyseikkailuun kaverien kanssa. Ikoninen PlayStation®-sankari Sackboy purskahtaa takaisin henkeäsalpaavaan toimintaan valtavassa, hauskassa ja kiihkeässä monen pelaajan 3D-tasohyppelyseikkailussa &nda
 • Toiminta, Seikkailu
 • Playstation 4
Lue lisää
Vie Sackboy huimaan 3D-tasohyppelyseikkailuun kaverien kanssa.

Ikoninen PlayStation®-sankari Sackboy purskahtaa takaisin henkeäsalpaavaan toimintaan valtavassa, hauskassa ja kiihkeässä monen pelaajan 3D-tasohyppelyseikkailussa – aivan uudenlaisella särmikkäällä säkkeydellä!

Viheliäinen Vex kaappaa Sackboyn ystävät ja pakottaa heidät rakentamaan Vexin Mullinmallintajan. Tämä mitä tappavin kuolemankone muuttaa Käsityömaailman huikeasta puhtaan mielikuvituksen ja viattomien unien maailmasta… rankaksi, autioksi painajaisten kuvatukseksi. Voi mokomaa!

Mutta legendat kertovat muinaisen Neuleritarien, Käsityömaailman tarunomaisten suojelijoiden järjestön uumeniin kätketystä profetiasta. Sillä vain rohkeat, pelottomat, huomaavaiset ja, niin, urheat voivat pelastaa päivän vaaraintäyteisessä kilvassa aikaa vastaan, joka on lähes liian dramaattinen sanoin kuvattavaksi. Niin kovin vaaraintäyteisessä.

Lähde matkaan yksin tai urheimpien ystäviesi kera seikkailujen myllerrykseen vuorista lumisimmille, viidakoista vehreimpiin, vedenalaisista valtakunnista märimpiin sekä... höö... avaruussiirtokunnista avarimpiin.

Kukista Vex. Pelasta säkkikansa. Pelasta päivä. On tullut aika täyttää kohtalosi, Sackboy. Villaisesta ihmelapsesta ja säkkikangassankarista… nouse, Neuleritarimme.

 • Lisäosa
  Ei
 • Laji
  Toiminta Seikkailu
 • Formaatit
  Playstation 4
 • EAN
  711719821922
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä