Spyro Reignited Trilogy (Nintendo Switch)

Spyro Reignited Trilogy
Lähetä ystävälle
€ 40.49
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Alkuperäinen liekkiveikko on palannut! Tuttu tulinen luonne ja sama sairaan komea hönkäys, mutta nyt täydellä liekillä ja näyttävällä HD-tarkkuudella. Spyro hönkii komeammin kuin koskaan Spyro™ Reignited Trilogy -pelikokoelmassa. Sytytä liekki uuteen roihuun kokemalla remasteroidut versiot kolmesta alkuperäispelistä – Spyro the DragonTM, SpyroTM 2 Ripto's Rage! ja SpyroTM Year of the Dragon. Tutki laajoja maailmoja, kohtaa tuttuja tulisieluja ja elä seikkailu uudestaan, nyt uljaasti remasteroituna. Kun maailma tarvitsee pelastajaa, yksi lohikäärme riittää.

"Spyro the Dragon

Maanpaosta palannut Gnasty Gnorc on hyökännyt lohikäärmemaailmoja vastaan ilkeällä taikuudella, joka on vanginnut lohikäärmeet kristalliin ja nostattanut gnorc-armeijan. Spyro on ainoa vapaana oleva lohikäärme, joten hänen on pelastettava päivä matkaamalla sudenkorentoystävänsä Sparxin kanssa kuuden kotimaailman läpi ja vapauttamalla lohikäärmeet. Opasta Spyroa, kun tämä liitelee lohikäärmemaailmojen taivailla, paahtaa värikkäitä vihulaisia tulisella hönkäyksellään ja kohtaa matkansa varrella lukemattomia pulmia ja seikkailuja."

"Spyro 2 Ripto's Rage!

Spyro on kutsuttu Avalarin maahan kukistamaan paha velho Ripto, joka on tuonut sodan Avalarin kotimaailmoihin. Ripto kätyreineen on ottanut jokaisen kotimaailman haltuunsa, joten Spyron ei auta kuin kukistaa kätyrit yksi kerrallaan ja palauttaa rauha Avalarin maailmoihin. Tässä seikkailussa Spyro voimahönkii, superlaukoo ja pukkailee tiensä läpi vihollisten suorittaen samalla ainutlaatuisia haasteita: luvassa on muun muassa outojen olentojen paimentamista, maaliammuntaa ja nälkäisten dinosaurusten kukistaminen."

"Spyro Year of the Dragon

Lohikäärmemaailmoissa on käynnissä lohikäärmeen vuoden juhlinta, kun salaperäinen viittaveikko ilmaantuu paikalle ja varastaa kaikki lohikäärmeenmunat. Avuttovat munat päätyvät Forgotten Realmsin unohtuneisiin valtakuntiin, jossa niitä vartioi ilkeän Sorceress-noidan loitsun alistama rhynoc-armeija. Spyro lähtee matkaan pelastamaan kadonneita munia, kukistamaan rhynocit ja pysäyttämään ilkeän Sorceressin. Apunaan hänellä on niin uusia kuin vanhoja ystäviään. Lietso liekkiin lisää tulta tässä seikkailussa tutkimalla salaperäisiä maailmoja ja suorittamalla uskomattomia haasteita, kuten tekemällä sairaita temppuja skeittiradalla ja astumalla nyrkkeilykehään."

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 03-09-2019 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3047918973 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 8 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »