Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Spyro Reignited Trilogy

Nintendo Switch

44,99 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

  • Seikkailu
  • Nintendo Switch

Alkuperäinen liekkiveikko on palannut! Tuttu tulinen luonne ja sama sairaan komea hönkäys, mutta nyt täydellä liekillä ja näyttävällä HD-tarkkuudella. Spyro hönkii komeammin kuin koskaan Spyro™ Reignited Trilogy -pelikokoelmassa. Sytytä liekki uuteen roihuun kokemalla remasteroidut versiot kolmesta alkuperäispelistä – Spyro the DragonTM, SpyroTM 2 Ripto's Rage! ja SpyroTM Year of the Dragon. Tutki laajoja maailmoja, kohtaa tuttuja tulisieluja ja elä seikkailu uudestaan, nyt uljaasti remasteroituna. Kun maailma tarvitsee pelastajaa, yksi lohikäärme riittää.

"Spyro the Dragon

Maanpaosta palannut Gnasty Gnorc on hyökännyt lohikäärmemaailmoja vastaan ilkeällä taikuudella, joka on vanginnut lohikäärmeet kristalliin ja nostattanut gnorc-armeijan. Spyro on ainoa vapaana oleva lohikäärme, joten hänen on pelastettava päivä matkaamalla sudenkorentoystävänsä Sparxin kanssa kuuden kotimaailman läpi ja vapauttamalla lohikäärmeet. Opasta Spyroa, kun tämä liitelee lohikäärmemaailmojen taivailla, paahtaa värikkäitä vihulaisia tulisella hönkäyksellään ja kohtaa matkansa varrella lukemattomia pulmia ja seikkailuja."

"Spyro 2 Ripto's Rage!

Spyro on kutsuttu Avalarin maahan kukistamaan paha velho Ripto, joka on tuonut sodan Avalarin kotimaailmoihin. Ripto kätyreineen on ottanut jokaisen kotimaailman haltuunsa, joten Spyron ei auta kuin kukistaa kätyrit yksi kerrallaan ja palauttaa rauha Avalarin maailmoihin. Tässä seikkailussa Spyro voimahönkii, superlaukoo ja pukkailee tiensä läpi vihollisten suorittaen samalla ainutlaatuisia haasteita: luvassa on muun muassa outojen olentojen paimentamista, maaliammuntaa ja nälkäisten dinosaurusten kukistaminen."

"Spyro Year of the Dragon

Lohikäärmemaailmoissa on käynnissä lohikäärmeen vuoden juhlinta, kun salaperäinen viittaveikko ilmaantuu paikalle ja varastaa kaikki lohikäärmeenmunat. Avuttovat munat päätyvät Forgotten Realmsin unohtuneisiin valtakuntiin, jossa niitä vartioi ilkeän Sorceress-noidan loitsun alistama rhynoc-armeija. Spyro lähtee matkaan pelastamaan kadonneita munia, kukistamaan rhynocit ja pysäyttämään ilkeän Sorceressin. Apunaan hänellä on niin uusia kuin vanhoja ystäviään. Lietso liekkiin lisää tulta tässä seikkailussa tutkimalla salaperäisiä maailmoja ja suorittamalla uskomattomia haasteita, kuten tekemällä sairaita temppuja skeittiradalla ja astumalla nyrkkeilykehään."

Lisäosa:
Ei
Laji:
Seikkailu
Formaatit:
Nintendo Switch
EAN:
5030917284595

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .