Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
The Last of Us Remastered HITS

1 / 1

The Last of Us Remastered HITS

(12 arvostelut)
11,99 €

-29%

17 €
Väestö on kadonnut. Yhdysvaltojen hallitus on kaatunut aikoja sitten. Kaksikymmentä vuotta pandemian jälkeen luonto valtaa takaisin hylättyjä kaupunkeja. Selvinneet ihmiset tappavat toisiaan ruoan, aseiden tai minkä tahansa vuoksi. Joel, säälimätön
  • Toiminta, Seikkailu
  • Playstation 4
Lue lisää
Väestö on kadonnut. Yhdysvaltojen hallitus on kaatunut aikoja sitten. Kaksikymmentä vuotta pandemian jälkeen luonto valtaa takaisin hylättyjä kaupunkeja. Selvinneet ihmiset tappavat toisiaan ruoan, aseiden tai minkä tahansa vuoksi.

Joel, säälimätön selviytyjä asuu yhdessä viimeisimmistä Quarantine Zoneista. Nämä muurien ympäröiviä kaupunkeja johtavat armeijan rippeet. Huolimatta tiukasta laista, Joel tekee bisnestä kaupungin mustassa pörssissä kuljettaen kiellettyä tavaraa kunhan hinnasta sovitaan.

Joelin kuoleva ystävä pyytää häntä pitämään huolta Elliestä, neljätoistavuotiaasta tytöstä joka on ikäänsä huimasti urheampi. Yksinkertainen tehtävä Ellien kuljettamisesta toiselle Quarantine Zonelle muuttuu matkaksi joka muuttaa Joelin ja Ellien.

Lisäosa Ei
Laji Toiminta Seikkailu
Formaatit Playstation 4
EAN 0711719411772
P

PeelsePuupi

vuosi sitten

Tunnelmallinen peli huipputarinalla. Pidän tämän genren peleistä.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

J

Juha V

vuosi sitten

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista peleistä.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

3 vuosia sitten

Pakkohan tälle on antaa täydet pisteet, ihan selvästi niinku Resident evilin viereen menevä peli ja sai vielä HDR päivityksenkin tavallaan kaupan päälle, upea grafiikka ja upea kaupunki ja pikkutyttö Ellie on tosiaan ikäistään kypsempi, pelkäämätön ja jääräpäinen mut loistava apulainen, kun taas Joel on kylmäpäinen selviytyjä, voi olla jopa vaikeempi ku Resident evil mut mut on tää RE tyyppinen! Pitihän tää ostaa kerrankin ps4 Prolle.

A

Anonyymi

4 vuosia sitten

The Last of Us Remastered jätti meikäläisen loppujen lopuksi ehkä hieman kylmäksi. Upea tunnelma ja loistavaa ääninäyttelyä, mutta jotenkin pelaaminen muuttui jossain vaiheessa melko yksitoikkoiseksi pakkopullaksi. Ehkä ideat hieman loppuivat kesken. Laatuviihdettä ja ehdottomasti kokemisen arvoinen, mutta mielestäni aavistuksen yliarvostettu.

A

Anonyymi

5 vuosia sitten

Itse pelasin PS3 :lla tätä peliä, aivan mahtava peli. Olen todella pettynyt siihen että tätä peliä ei ole XBOX ONE:lle