The Last of Us Remastered HITS (Playstation 4)

The Last of Us Remastered HITS
Lähetä ystävälle
€ 22.99
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Väestö on kadonnut. Yhdysvaltojen hallitus on kaatunut aikoja sitten. Kaksikymmentä vuotta pandemian jälkeen luonto valtaa takaisin hylättyjä kaupunkeja. Selvinneet ihmiset tappavat toisiaan ruoan, aseiden tai minkä tahansa vuoksi.

Joel, säälimätön selviytyjä asuu yhdessä viimeisimmistä Quarantine Zoneista. Nämä muurien ympäröiviä kaupunkeja johtavat armeijan rippeet. Huolimatta tiukasta laista, Joel tekee bisnestä kaupungin mustassa pörssissä kuljettaen kiellettyä tavaraa kunhan hinnasta sovitaan.

Joelin kuoleva ystävä pyytää häntä pitämään huolta Elliestä, neljätoistavuotiaasta tytöstä joka on ikäänsä huimasti urheampi. Yksinkertainen tehtävä Ellien kuljettamisesta toiselle Quarantine Zonelle muuttuu matkaksi joka muuttaa Joelin ja Ellien.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 30-07-2014 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3026872014 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 10 Keskiarvosana: 4,2
60%
20%
10%
0%
10%

Hyödyllisin myönteinen arvio

Seppo

Harvoin olen kuuluisien kriitikoiden kanssa samaa mieltä, mutta samaa mieltä olen siinä että Last of Us on yksi vuosikymmenen parhaimmista peleistä

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

erik

Itse pelasin PS3 :lla tätä peliä, aivan mahtava peli. Olen todella pettynyt siihen että tätä peliä ei ole XBOX ONE:lle

Pakkohan tälle on antaa täydet pisteet, ihan selvästi niinku Resident evilin viereen menevä peli ja sai vielä HDR päivityksenkin tavallaan kaupan päälle, upea grafiikka ja upea kaupunki ja pikkutyttö Ellie on tosiaan ikäistään kypsempi, pelkäämätön ja jääräpäinen mut loistava apulainen, kun taas Joel on kylmäpäinen selviytyjä, voi olla jopa vaikeempi ku Resident evil mut mut on tää RE tyyppinen! Pitihän tää ostaa kerrankin ps4 Prolle.

The Last of Us Remastered jätti meikäläisen loppujen lopuksi ehkä hieman kylmäksi. Upea tunnelma ja loistavaa ääninäyttelyä, mutta jotenkin pelaaminen muuttui jossain vaiheessa melko yksitoikkoiseksi pakkopullaksi. Ehkä ideat hieman loppuivat kesken. Laatuviihdettä ja ehdottomasti kokemisen arvoinen, mutta mielestäni aavistuksen yliarvostettu.

Itse pelasin PS3 :lla tätä peliä, aivan mahtava peli. Olen todella pettynyt siihen että tätä peliä ei ole XBOX ONE:lle

Huh huh.. olo on helpottunut kun on pelannut pelin läpi niin ei enää karmivia clikerssejä `narskuttelijoita`:-) Tämän on enemmän kuin peli. Tämä on upea leffa,unohtumaton tarina ja sen päähahmot !

Harvoin olen kuuluisien kriitikoiden kanssa samaa mieltä, mutta samaa mieltä olen siinä että Last of Us on yksi vuosikymmenen parhaimmista peleistä

hyvä,ja hyvin tehty peli

Loistava peli.

The Last of Us on yksi parhaimmista peleistä mitä tiedän. On todella hyvä kun se tehtiin myös PS4:selle, konsoli jaksaa pyörittää peliä paremmin. Itse pelistä sen verran, että hahmot on mielenkiintoisia ja jokainen heistä on omanlaisensa. Juoni kulkee sujuvasti ja vauhdikkaasti eteenpäin ilman mitään turhuuksia. Ainoa miinus tulee pelin liiallisista ampumakohtauksista.Jos niitä olisikin ollut vain muutama, niin ei olisi haitannut, mutta niitä on melko paljon. Ja The Last of Us olisi toiminut ehkä paremmin hieman erilaisempana selviytymispelinä. The Last of Us on kuitenkin loistava peli, jota suosittelen kokeilemaan, jos vähänkään kiinnostaa.

Loistava peli edelleen myös PS4 versiona+ mukana myös lisäosa..Jos on pelannut tätä PS3:lla, niin ei ehkä anna rahoille täyttä katetta..Jos Last of us on edelleen kokematta, niin tämä on lähes pakko ostos! =)

suuri pettymys oli tuon uuden lisäosan pituus. pelaa parissa tunnissa läpi.
muuten peli on yhtä hyvä kuin viime vuonnakin :)

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 5 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »