The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild (Nintendo Switch)

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild
Lähetä ystävälle
€ 64.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Astu seikkailuun avoimeen maailmaan

Unohda kaikki mitä tiedät The Legend of Zelda peleistä. Astu seikkailun maailmaan The Legend of Zelda: Breath of the Wildissa, rajoja rikkovassa kiitetyn sarjan uudessa pelissä. Matkusta laajojen peltojen, metsien sekä vuoristojen halki selvittäessäsi mitä Hyrulen valtakunnasta on jäljellä tässä upeassa avoimen maailman seikkailussa. Nyt Nintendo Switchillä matkasi on vapaampi ja laajempi kuin koskaan. Ota järjestelmä mukaan mihin tahansa ja seikkaile Linkinä niin kuin haluat.

 • Tutki Hyrulen luontoa miten haluat - milloin tahansa, missä tahansa! Kiipeä ylös torneihin sekä vuorien huipulle etsiessäsi uusia kohteita, ja aseta oma reittisi päästäksesi perille. Matkan varralla taistelet vihollisia vastaan, metsästät villejä petoja sekä keräät aineksia ruokiin ja eliksiireihin joita tarvitset matkallasi. Nintedo Switchin avulla voit viedä seikkailun mukanasi mihin tahansa.
 • Yli 100 Shrines of Trialia löydettävänä ja tutkittavana - Pyhäköt koristavat maisemaa ja odottavat löytämistä missä järjestyksessä tahansa. Etsi niitä eri tavoilla, ja ratkaise sisällä olevat arvoitukset. Jokaisen pyhäkön vaatima tehtävä vaihtelee, etkä koskaan osaa odottaa mikä sinua odottaa mennessäsi sisään. Jotkin tehtävistä sisältävät realistista fysiikkaa, ja joissakin tehtävissä sinun tulee kesyttää luonnon voima kuten sähkö, tuuli, tuli sekä paljon muuta. Selvitä tiesi ansojen läpi loitsujen sekä luovan ajattelun avulla ja ansaitse erikoisesineitä ja muita palkintoja jotka auttavat sinua matkallasi
 • Ole valmistautunut oikeilla varusteilla - Kokonainen maailma odottamassa tutkimista, tarvitset monta erilaista asua sekä välinettä pystyäksesi tutkimaan jokaisen sopen. Saattaa olla että tarvitset lämpimämpiä vaatteita tai vaihtaa kamppeisiin jotka sopivat paremmin aavikon kuumuuteen. Joissakin vaatteissa on jopa erikoistoimintoja, ja ne voivat tehdä sinuta nopeamman tai kestävämmän
 • Vihollisten kohtaaminen vaatii strategiaa - Vihollisia kohtaat joka koossa ja muodossa. Jokaisella on oma hyökkäystapansa sekä ase, joten sinun tulee ajatella nopeasti ja kehittää oikeanlainen strategia heidät voittaakseen.
 • Amiibo yhteensopivuus - The Wolf Link amiibo Twilight Princess HD:stä, Zelda 20th Anniversary sarjan amiibo sekä The Legend of Zelda: Breath of the Wild sarjan amiibo ovat kaikki yhteensopivia tämän pelin kanssa (myydään erikseen). Napauta Wolf Link amiiboa saadaksesi Wolf Linkin ilmestymään peliin. Wolf Link hyökkää vihollisten kimppuun ja auttaa sinua löytämmään esineitä joita tarvitset.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 03-03-2017 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3037555220 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 2 Keskiarvosana: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Koko pelihistorian paras peli millä alustalla ja millä tahansa mittarilla mitattuna.

Haluisin niin pitää tästä,mutta jostain syystä.ei minulle ole se jumalapeli.. Upea vapaa maailma ja kiva pelatakin.. Jotain kuitenkin puuttuu..

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 12 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 3 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »