Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart
Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart

1 / 6

Chimb-minijääkaappi - Thermo - 40L - Zwart

260 €
Etsitkö minikoelkasta huoneeseesi tai telttailu/lomamatkalle? Sitten tämä koelkast on todella jotain voor jou! Kulhollinen jogurttia, voita, oliiveja ja juustoa: levitä lomaostoksesi minikoelkastissa 11 tasolle. Eikö tuo iso pullo grilliketsuppia mah
Lue lisää
Etsitkö minikoelkasta huoneeseesi tai telttailu/lomamatkalle? Sitten tämä koelkast on todella jotain voor jou! Kulhollinen jogurttia, voita, oliiveja ja juustoa: levitä lomaostoksesi minikoelkastissa 11 tasolle. Eikö tuo iso pullo grilliketsuppia mahdu? Säädä tarjotin helposti ja aseta se alemmas, jotta kaikki ruokatarvikkeet mahtuvat koelkastiin.

Tämä koelkast-minibaari voidaan asettaa lämpötilaan 4°C - 16°C. Mattamusta kompakti laite on helposti mukautettavissa paikallisiin olosuhteisiin. Oven sarana on vaihdettavissa, joten voit valita kummalle puolelle ovi avautuu. Vain 56 cm korkealla minibaarilla voidaan käyttää monia paikkoja. Käytä lukitustoimintoa jollakin kahdesta avaimesta sisällön turvaamiseen. Näin voit olla varma, että kukaan ei koske juomiin ja välipaloihin kutsumatta.

Jääkaapin ainutlaatuiset ominaisuudet
✔ Lämpöjäähdytys
Tämä minikoelkast voi saavuttaa helposti lämpötila-alueen 4-16 °C, mikäli ympäristön lämpötila ei ylitä 25 °C. Termosähköinen vaikutus, joka tunnetaan myös nimellä Peltier-ilmiö, esiintyy kahden siirtymämetallin välillä ja varmistaa, että minibaari voi toimia jäähdyttimenä ja säästää energiaa.

✔ Hiljainen
Näiden minijääkaappien tuottama melu on lähes nolla. Joten unohdat vain, että sinulla on minibaari. 22 dB:n melutasolla voit sijoittaa sen helposti esimerkiksi makuuhuoneeseen ilman, että se häiritsee.

Lukko Lukko
Jos haluat laittaa minikoelkastin sotkuiseen paikkaan, voit lukon avulla varmistaa, että kukaan ei voi koskea sisältöön pyytämättä. Keskeisellä paikalla oven alaosassa on lukko, jolla voit lukita ja avata oven yhdellä kahdesta toimitukseen kuuluvasta avaimesta.

✔ Moderni ja likaa hylkivä muotoilu
Laitteessa on moderni ilme mattamustan värinsä ja selkeiden linjojen ansiosta. Nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta minikoelkastia ei voi vain sijoittaa minne tahansa, vaan sen likaa hylkivä viimeistely tekee siitä myös erittäin käytännöllisen. Tämä pitää koelkastin aina puhtaana.

Tekniset ominaisuudet
Esitys

Teho: 63 wattia, 220-240V ~ 50/60 Hz
Tilavuus: 40 litraa (34 litraa netto)
Jäähdytyslämpötila: 4°C - 16°C
Lämpöjäähdytys
LED sisävalaistus
Äänitaso: 22dB
Mukana lukko 2 avaimella
11 hyllyn korkeutta
Sisältää 4 hyllyä ja 2 oviosastoa
Likaa hylkivä pinta
Design

Väri: matta musta
Moderni muotoilu
Ohjaustanko ylös
Keskuslukitus pohjassa
Painot ja mitat

Tuotteen sisämitat (PxLxK): 24 x 31 x 47 cm
Tuotteen ulkomitat (lxlxk): 42,5 x 40 x 56 cm
Pakkauksen mitat (PxLxK): 45 x 47 x 59 cm
Tuotteen paino 12,5 kg
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja