Palaa ylös
Ladattava kannettava hiuskiharrin
Ladattava kannettava hiuskiharrin
Ladattava kannettava hiuskiharrin
Ladattava kannettava hiuskiharrin

1 / 4

Ladattava kannettava hiuskiharrin

31,99
【PRITECH Älykäs automaattinen hiuskiharrin】 15–35 minuuttia Ilman johtoa ja automaattisesti kiharrettavia hiuksia luo välittömästi kauniita kiharoita tai aaltoja milloin tahansa ja missä tahansa.Huomaa: Lataa tuote täyteen ennen käyttöä saadaksesi p
  • 【PRITECH Älykäs automaattinen hiuskiharrin】
  • 【6 LÄMPÖTILAVAIHTOEHTOA & AJASTINTA】
  • HD-LCD-NÄYTTÖ JA AUTOMAATTINEN POIS】
  • 【Keraamitekniikka ja helppo kuljettaa】
Lue lisää

【PRITECH Älykäs automaattinen hiuskiharrin】 15–35 minuuttia Ilman johtoa ja automaattisesti kiharrettavia hiuksia luo välittömästi kauniita kiharoita tai aaltoja milloin tahansa ja missä tahansa.Huomaa: Lataa tuote täyteen ennen käyttöä saadaksesi parhaan kokemuksen.

【6 LÄMPÖTILAVAIHTOEHTOA & AJASTINTA】150℃ 160℃ 170℃ 180℃ 190℃ 200℃ ja 300°F 320°F 340°F 360°F 380°F lämpötilan valinnan ja automaattisen kovettumisajan valinnan 80°F -190°F täydellisen löysät tai tiukat kiharat helposti, säästät paljon aikaa. HD-LCD-NÄYTTÖ JA AUTOMAATTINEN POIS】 LCD-digitaalinen näyttö lämmön, ajastimen, akun varaustason ja käpristymissuunnan (vasemmalle tai oikealle) lukemiseen. se sammuu automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 10 minuuttiin. (Vinkkejä: Tässä laitteessa on lataussuojatoiminto, jota ei voi kytkeä päälle latauksen aikana)

【Keraamitekniikka ja helppo kuljettaa】 3/4 tuuman ammattimainen keraaminen tynnyri antaa sinulle tasaisen, massiivisen kiillon ja pomppivat kiharat ilman vaurioita. Langaton kiharrin on pieni ja herkkä. Tämä tarkoittaa, että voit jopa ottaa sen mukanasi käsilaukussasi, jotta voit saavuttaa täydelliset kiharat milloin tahansa, missä tahansa, vaikka matkustaisit ympäri maailmaa.

【100 % TYYTYVÄISYYTAKUU】 Ihanteellinen lahjavalinta perheellesi ja itsellesi, puku kauniille naisille, nuorille tytöille ja tyylikkäille naisille. Tyytyväisyytesi ja mukavuutesi ovat intohimomme! Jos et jostain syystä pidä tästä automaattisesta hiustenkihartimesta, ota meihin yhteyttä, jos et ole tyytyväinen, niin tarjoamme sinulle 100 % tyytyväisyyttä. ÄLÄ ODOTA, LISÄÄ OSTOSKORIIN NYT!

VINKKEJÄ:

1. Ennen käyttöä, lataa tuote täyteen saadaksesi parhaan käyttökokemuksen.

2. Paina ja pidä "Power ON/OFF" painettuna 2 sekunnin ajan käynnistääksesi laitteen. Huomautus: Sammuta virta pitämällä ”Virta ON/OFF” painettuna 2 sekunnin ajan.

3. Kihartimessa on 6 ajastinta. Paksuille hiuksille käytä pidempää ajastinta joka kerta kun kiharat.

4. Kun käytät sitä ensimmäistä kertaa, akun on oltava täyteen ladattu. Paina ja pidä "curl"-painiketta painettuna, kunnes vapautat äänimerkin.

5. On parempi ottaa pieni määrä hiuksia joka kerta, jotta liiallinen määrä hiuksia ei juutu. Kun summerista kuuluu jatkuva lyhyt "Di Di Di Di Di" -ääni hiusten kihartamisen aikana, järjestelmä havaitsee jumiutuneen roottorin ja moottori pysähtyy automaattisesti. Vapauta tässä vaiheessa painike välittömästi ja ota hiukset pois. (Huomaa: Jos kiharat liikaa hiuksia joka kerta tai käytät sitä väärin, automaattinen kiharrin lakkaa toimimasta estääkseen hiusten sotkeutumisen ja vetäytymisen.)

– 6 lämpötilan asetus – Paina ”Menu” valitaksesi lämpötila, suunta, ℃/ ℉ ja ajastin peräkkäin ja paina ”Säätö” asettaaksesi arvolämpötila-alue: 150 ℃, 160 ℃, 170 ℃, 180 ℃, 190 ℃, 200 ℃.

– 6 ajastimen asetusta

– Ajastinalue: 8S 10S 12S 14S 16S 18S

Täytä odotuksesi kaikkien kiharavaikutelmien suhteen

Pitkäkestoinen ja helppokäyttöinen – Tällä laitteella, joka muuttaa kaaret välittömästi kiharoksi ja tarjoaa 360° 3D-kaikkiaisen lämmityksen, hiustyylisi kiinnittyy välittömästi pitämään kiharat hiuksesi pidempiä. muotoile vaivattomasti täydellinen kiharrin.

Pikafaktat

  • 【PRITECH Älykäs automaattinen hiuskiharrin】
  • 【6 LÄMPÖTILAVAIHTOEHTOA & AJASTINTA】
  • HD-LCD-NÄYTTÖ JA AUTOMAATTINEN POIS】
  • 【Keraamitekniikka ja helppo kuljettaa】

Tuotetiedot

EAN 0723496717756
Valmistajan tuotenumero BT220001PK1
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja