Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31

Ilmainen toimitus
Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31
Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31
Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31
Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31
Esschert Design vejrglas med holder i støbejern 0 5 l TH31
99999 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-9 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Dette flaskebarometer i antik look TH31 fra Esschert Design er både en slående interiørdekoration og en forudsiger af vejret. Det gør brug af en 1800-tals teknik til at forudsige de kommende vejrforhold og kaldes også et Goethe barometer. Placeret på en holder af støbejern giver krystalflasken med sit slanke, buede rør fyldt med blå væske et strejf af skønhed til indretningen. Ved hjælp af forseglet luft inde i barometeret vil det indikerer atmosfæriske forandringer, aflæseligt i tudens vandniveau. Med dette vejrglas kan du følge med i, hvilke vejrforhold der er i vente. Levering indeholder desuden en sprøjte til at indføre vand i barometeret og et blåt farvestof til farvning.
 • Farve: Gennemsigtig
 • Materiale: Holder i støbejern og glasflaske
 • Mål: 13,9 x 12 x 27,7 cm (L x B x H)
 • Kapacitet: 0,5 l
 • Levering indeholder en sprøjte til opfyldning af barometeret og blåt pigment til farvning
 • SKU:411491
 • EAN:8714982022081

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .