Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

HI Lääkekaappi 30x15x50 cm ruostumaton teräs
HI Lääkekaappi 30x15x50 cm ruostumaton teräs

1 / 2

HI Lääkekaappi 30x15x50 cm ruostumaton teräs

80,69 €
Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa HI-lääkekaapissa yhdistyvät tyylikkyys ja kätevyys. Siinä on lasiovi lukolla ja sen tilavaan kaappiin mahtuu hygieniatuotteet, suihkutarvikkeet ja lääkkeet, jolloin ne ovat helposti saatavilla. Tämän kä
Lue lisää
Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa HI-lääkekaapissa yhdistyvät tyylikkyys ja kätevyys. Siinä on lasiovi lukolla ja sen tilavaan kaappiin mahtuu hygieniatuotteet, suihkutarvikkeet ja lääkkeet, jolloin ne ovat helposti saatavilla. Tämän kätevän kaapin ansiosta sinun ei tarvitse enää kumarassa tutkia vetolaatikkojesi sisältöä! Tämä seinälle ripustettava lääkekaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen sisällä on hyllyjä, joiden avulla voit säilyttää lääketarvikkeesi siististi järjestyksessä. Kätevä kaappi tarjoaa runsaasti tilaa erilaisille tarvikkeillesi ja sen lasiovi voidaan lukita, jolloin voit estää pieniä lapsia pääsemästä käsiksi lääkkeisiin ja ensiaputarvikkeisiin. Toimitus sisältää myös 2 avainta.
  • Väri: valkoinen ja läpinäkyvä
  • Materiaali: 0,4 mm paksu ruostumaton teräs valkoisella pinnalla sekä karkaistu lasi
  • Mitat: 30 x 15 x 50 cm (L x S x K)
  • Metallirunko, jossa kuvioitu lasiovi
  • Sisällä kaksi hyllyä
  • SKU:423972
  • EAN:4034127332887
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .