Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Cordless Power Scrubber Pro

1 / 1

Cordless Power Scrubber Pro

62,97
63 €
PUHDISTA ÄLYKÄSEMMÄN, EI KOVEMPI!   Haluatko kylpyhuoneesi ja keittiösi näyttävän jälleen UUDELLE ? Oletko turhautunut likaisiin, mutta tavoittamattomiin alueisiin, joita et ole puhdistanut IKÄIN ? Haluatko sää
Lue lisää

PUHDISTA ÄLYKÄSEMMÄN, EI KOVEMPI!

 

Haluatko kylpyhuoneesi ja keittiösi näyttävän jälleen UUDELLE ?

Oletko turhautunut likaisiin, mutta tavoittamattomiin alueisiin, joita et ole puhdistanut IKÄIN ?

Haluatko säästää AIKAA ja ENERGIAA siivouksen aikana?

Meillä on ratkaisu SINULLE !

Scrubway ™ Cordless Power Scrubber on PARAS johdoton sähköharja, joka saa kotisi näyttämään jälleen Uudelta! Ei enää kumartumista päästäkseen tavoittamattomaan. Käytä tätä työkalua ja puhdista se paremmin vähemmällä vaivalla!

YKSINKERTAINEN TYÖKALU VAHVAIHIN TAHROIHIN

Tämä laite on johdoton sähköpesuri, joka pyörii 360° haluttujen puhdistusalueiden kohdentamiseksi. Täyteen latauksen jälkeen laitetta voidaan käyttää jopa 60 MINUUTTIA . Anna UUDEN johdoton sähköpesurimme tehdä KAIKKI työ puolestasi! KUURA POIS likaa, palanutta sotkua, hometta, saippuaa ja kovan veden tahrat helposti!

PUHDISTA MISSÄÄN MILLOIN

Tällä tehokkaalla laitteella voidaan puhdistaa suihku, kylpyamme, laatta, kylpyhuone, lattia, laasti, seinä, kylpyamme, nurkka, keittiö, wc, saippuavaahto, ovi, pesuallas, sementti, auto, asuntoauto, jalkalista, ikkuna, lasi, vene – periaatteessa MIKKI alue talossa ja talon ulkopuolella.

KOLME MONITOIMIA HARJAN PÄÄ

Scrubberissamme on KOLME HARJAN PÄÄ , jotka täyttävät KAIKKI puhdistustarpeesi. Valitse sopiva harjaspää haluamasi puhdistusalueen mukaan päästäksesi eroon pinttyneistä tahroista ja likaisista pinnoista. Suosittelemme säilyttämään ylimääräisen harjaspäiden sarjan keittiön ja kylpyhuoneen siivousta tai sisä- ja ulkokäyttöä varten.

PUHDISTA VAIKEASTI PÄÄSTYVÄT ALUEET HELPOSTI

Teleskooppinen EXTENSION -tanko on valinnainen puhdistuksen aikana, mutta se on kätevä, kun haluat päästä korkeisiin paikkoihin, kuten suihkupäähän, ikkunaan, autoon. Nosta se korkealle, ota se alas, vie se MIKÄÄN haluat puhdistaa mukavasti! Vedenpitävä rakenne mahdollistaa turvallisen puhdistamisen märissä olosuhteissa.
PAKKAUS SISÄLTÄÄ:
  • Langaton sähköpesuri (isäntä, pääkahva ja jatkotanko)
  • Kolme harjaspäätä (pyöreä, litteä ja kulmaharja)
TEKNISET TIEDOT:
  • Väri: Taivaansininen
  • Materiaali: ABS, PP, alumiini ja silikageeli
  • Tuotteen paino: 850g / 1,9lb
  • Jännite: 110-240VAC 50/60HZ
  • Käyttöaika: jopa 60 minuuttia
  • Akun kapasiteetti: 4000 mAh
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja