Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

PDX Elite Tip Teazer Power Pump
PDX Elite Tip Teazer Power Pump
PDX Elite Tip Teazer Power Pump
PDX Elite Tip Teazer Power Pump
PDX Elite Tip Teazer Power Pump
PDX Elite Tip Teazer Power Pump

1 / 6

PDX Elite Tip Teazer Power Pump

99,40
Koe intensiivistä nautintoa juuri siellä, missä haluat! Tehokas tärinä ja hämmästyttävä imu ympäröivät peniksesi päätä puhtaana tyytyväisenä! Nauti voimakkaasta nautintoyhdistelmästä ennennäkemättömällä tavalla sekä voimakkaalla tärinällä että usk
Lue lisää

Koe intensiivistä nautintoa juuri siellä, missä haluat! Tehokas tärinä ja hämmästyttävä imu ympäröivät peniksesi päätä puhtaana tyytyväisenä!

Nauti voimakkaasta nautintoyhdistelmästä ennennäkemättömällä tavalla sekä voimakkaalla tärinällä että uskomattomalla imulla suoraan peniksesi kärjessä. PDX Elite Tip Teazer Power Pump tarjoaa keskittynyttä nautintoa pehmeällä, joustavalla sisäisellä tärinätyynyllä, joka on päällystetty kiusaavilla nautintopuikoilla, ja sileällä, joustavalla Elite Silicone donitsilla, joka ympäröi tiukasti peniksenpäätäsi. Helppokäyttöisen päälle- ja poiskytkimen sekä lisästimulaatiota varten pulssittavan vapautuspainikkeen avulla voit kokea tyhjiötiiviin tiivisteen ja elämäsi parhaan suihin!

Koe lopullinen nautinto juuri siellä, missä haluat sen! Elite Silicone donitsi tarjoaa tiukan tyhjiötiivisteen. Pikavapautuspainike vähentää välittömästi imua ja sitä voidaan pulssittaa lisästimulaatiota varten. Vahva moottori tarjoaa intensiivistä stimulaatiota! Herättävä tärinä kulkee pehmeän sisäisen värähtelytyynyn ja stimuloivien nautintotuppien läpi kiusaamaan ja miellyttämään peniksen päätäsi. Käyttää 2 AA-paristoa, eivät sisälly. Elite Silicone on hygieenisin, vartalolle turvallisin materiaali, joka on saatavilla markkinoilla tänään ja tarjoaa tiukan, tiukan tiivistyksen. Varmista, että käytät tämän tuotteen kanssa vesipohjaista voidetta, kuten Moist.

Hoito-ohjeet: Donitsiholkki on valmistettu Elite Siliconista, hygieenisimmästä ja vartalolle turvallisimmasta saatavilla olevasta materiaalista. Siivoaminen on helppoa hauskanpidon jälkeen Refresh Toy Cleanerin ja lämpimän veden avulla. Muista käyttää tämän silikonipalan kanssa vesipohjaista voidetta, kuten Moist.

Ominaisuudet:

  • Toy Cleaner mukana
  • Lotion mukana
  • Ime ja pumppaa
  • värähtelee
  • Yhdellä kosketuksella

Katso lisää tuoteryhmästä Seksilelut

Tuotetiedot

EAN 0603912744828
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja