Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä

Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
Beckasin Viileä Painopeitto 5 kg Harmaa Bambu – Ei polyesteriä
187 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    2-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja IREKO Eksjö AB

Seuraa tuotteen hintaa

Beckasin Painopeitto 5 kg on sopiva lapsille (noin 4-12 vuotiaille) tai henkilöille, joilla on kipuja ja sen vuoksi vaikeaa käyttää painavampaa peittoa.

Beckasin painopeitto bambusta on viileä ja mukava käyttää kaikkina vuodenaikoina, kun erikoismateriaali imee ja haihduttaa jopa neljä kertaa enemmän kosteutta kuin tavalliset puuvillamateriaalit. Materiaali on myös luonnollisesti antibakteerista, mikä tekee nukkumisilmasta raikkaampaa ja hygieenisempää.  

Painopeitto on suunniteltu vähentämään luonnollisella tavalla stressiä, rentouttamaan ja lisäämään hyvinvointia. Upea lahja sinulle tai läheisillesi. Raskas peitto auttaa hermostoa rentoutumaan simuloimalla pidätyksen tai halauksen tunnetta ja saa sinut nukahtamaan nopeasti ja nukkumaan paremmin.

Täytteenä on käytetty hypoallergeenisia, myrkyttömiä ja hajuttomia kristallisoituja hiekkakiteitä (ei silikonia tai polyeteeniä), jotka tarjoavat tasaisen paineen, mikä saa peiton muotoutumaan vartalon ympärille mukavaksi ja tasaiseksi painoksi – se on kuin lämmin halaus. Painopeitto jakaa painon tasaisesti koko keholle ja vapauttaa joukon keholle ominaisia hormoneja, jotka vaikuttavat rahoittavasti ja ahdistusta vähentävästi. Verenpaine laskee, hengitys rauhoittuu ja se tekee merkittävän muutoksen unen laatuun.

Erittäin hyvä apuväline esimerkiksi: univaikeuksiin, huoliin sekä päivä- että yöaikaan, dementiaan, ahdistukseen, anoreksiaan/bulimiaan,  autismiin, Aspergerin oireyhtymään, ADHD:n, psykoosiin, psyykkisiin sairauksiin, aivovaurioihin, neurologisiin sairauksiin jne.

Ei polyesteriä eikä mikromuovia

Painopeiton ulkopinta ja pehmustus ovat 100% puuvillaa. Tämä tekee Beckasinista ainutlaatuisen markkinoilla, sillä se tarjoaa painopeittoa, joka on täysin vapaa polyesteristä ja mikromuovista.

Tiesitkö tämän Bambusta?

Erinomainen herkälle ja kuivalle iholle: Tekstiilien bambukuidut tarjoavat erittäin pehmeän ja yhteensopivan materiaalin, joka on hyvin samanlainen kuin silkki. Lisäksi se on hypoallergeeninen, mikä sopii herkälle iholle erityisen hyvin.

Ympäristöystävällinen ja kemikaalivapaa: Bambu kasvaa nopeasti ilman torjunta-aineita tai keinotekoisia lannoitteita. Bambu on 100% biohajoavaa ja uusiutuvaa. Bambu on ruohokasvi, ja aivan kuten ruoho, bambu kasvaa nopeasti ja alkaa kasvamaan uudelleen ilman uudelleenistutusta. Tuotteemme ovat "pandaystävällisiä" ja valmistettu bambulajikkeesta, jota panda ei syö.

Bambu säätelee lämpötilaa: Yksi monista bambukuitujen positiivisista ominaisuuksista on se, että se toimii luonnollisena lämpötilansäätelijänä ja antaa ihon hengittää. Se pitää sinut lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Soveltuu myös ihmisille, joiden verenkierto on heikentynyt.

Luonnollisesti raikas ja antibakteerinen: Bambu on luonnollisesti antibakteerinen, estää mikro-organismien kasvua ja pitää pahat hajut poissa.

Uskomattoman pehmeä materiaali: Bambu on paljon pehmeämpää kuin puuvilla ja on ihoa vasten ihanan silkkinen.

Imee ja haihduttaa enemmän kosteutta kuin puuvillamateriaali: Bambukuidut imevät kosteutta 3-4 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla.

Turvaa ja varmuutta Oeko-Tex- ja CE-sertifikaateilla

Beckasin painopeitolla on Oeko-Tex® -merkki, mikä tarkoittaa, että tuotteet ovat kansainvälisen valvontaelimen Oeko Tex Associationin sertifioimia. Merkinnät tarkoittavat, että tekstiilit on testattu tiukasti ja niissä ei ole lisäaineita, jotka voisivat olla vaarallisia iholle ja terveydelle.

Beckasin painopeitto on testattu ja hyväksytty lääkinnälliseksi tuotteeksi, joten sitä voidaan käyttää myös terveydenhuollossa, missä toiminnan ja turvallisuuden vaatimukset ovat korkeat. Laatu taataan CE-sertifioinnilla, jolla on luokittelu 93/42 / ETY Medical devices (MDD), joka takaa parhaan mahdollisen laadun.

Osta puuvillassatiini- tai bambu-suojapäällisellä, joka antaa iholle viileän ja mukavan tunteen ja voidaan helposti konepestä. Peitolle suosittelemme höyrypesua tai tuuletusta, mutta konepesu on myös sille mahdollista, jos pesukoneesi pystyy pestä niin painavaa peittoa. Jos haluat painopeiton, jota on helpompi pestä tavallisessa kotipesukoneessa, suosittelemme jaettavaa painopeittoa.

Beckasinin painopettoa on saatavilla lapsille ja aikuisille painoissa 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg ja 12 kg.

Mikä paino sopii minulle?

Mikä paino sinulle sopii, on yksilöllistä. Mutta joitain suuntaviivoja kannattaa noudattaa.

Pienille lapsille 6 kuukaudesta 3-vuotiaisiin suosittelemme pienintä ja kevyintä 2,6 kg:n painopeittoa.

Beckasin 5 kg painopeitto sopii lapsille (noin 4–12-vuotiaille) tai ihmisille, joilla on kipuja, jonka vuoksi raskaampien peittojen käsittely on vaikeaa.

Yleisin painopeitto aikuisilla ja lapsilla 12 vuodesta ylöspäin on 7 kg:n peitto, jonka voit valita, jos olet epävarma. Jos sinulla on nukahtamisvaikeuksia, mutta muuten nukut hyvin tai jos heräät monta kertaa yöllä, kannattaa valita painoksi 7–10 kg. Muista, että painopeittojemme paino jakautuu tasaisesti. He, jotka tarvitsevat enemmän stimulaatiota, valitsevat raskaamman peiton. He, jotka  ovat erittäin jännittyneitä ja hyvin ahdistuneita tai joilla on vaikeampi kokea henkistä stimulaatiota saattavat tarvita 12 kg painopeittoa. Jos olet kokeillut 10 kg painopeittoa ja huomaat, että se ei riitä, voit nostaa painoa jopa 12 kg:n. Sitä voi olla myös hyvä käyttää, jos tarvitset nopeaa vaikutusta lyhyessä ajassa.

Mitat: noin 150x210 cm
Väri: Harmaa / Valkoinen
Materiaali: Bambu
Täyte: Hypoallergeeninen (allergiaystävällinen) ja hajuton hiekkakvartsikide
Pehmuste: 100% puuvilla

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .