Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Crystal Art Kits Canvas 40x50cm A Quiet Evening

1 / 1

Crystal Art Kits Canvas 40x50cm A Quiet Evening

42,90 €
Crystal art Kit, diamond painting, med allt du behöver för att skapa en vacker tavla. Fint motiv med en stuga vid en å. Lägg pärlorna en och en på canvasduken och se hur ditt motiv växer fram. En rolig syssels&aum
Lue lisää
Crystal art Kit, diamond painting, med allt du behöver för att skapa en vacker tavla. Fint motiv med en stuga vid en å. Lägg pärlorna en och en på canvasduken och se hur ditt motiv växer fram. En rolig sysselsättning för dig som gillar pyssel och handarbete.

Välj var på tavlan du vill börja och dra bort den täckande filmen från det området. Påsarna med pärlor/kristaller har nummer så du vet vilken du ska använda. Häll ut kristallerna på brickorna och fånga upp dem en och en genom att använda pennan som du doppat i vaxet. Lägg ut dem på motivet. Överblivna pärlor häller du sedan i en av förvaringspåsarna så du enkelt kan hålla ordning på dem till ditt motiv är klart. Duken är fäst på en träram.

Innehåll: canvas med självhäftande yta, pärlpåsar, 2 brickor, 2 pärlplockarpennor, 2 penngrepp, jelly wax och förvaringspåsar.

Mått: 40x50 cm.

Rekommenderas ej till barn under 3 år.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita