Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Herzberg Bambu muistivaahtotyyny
Herzberg Bambu muistivaahtotyyny
Herzberg Bambu muistivaahtotyyny
Herzberg Bambu muistivaahtotyyny
Herzberg Bambu muistivaahtotyyny

1 / 5

Herzberg Bambu muistivaahtotyyny

66 €
Herzberg Bamboo Memory Foam -tyyny on suunniteltu mukavuuteen ja kestävyyteen. Tyyny, jota voidaan siirtää tyynyn sisällä mukautettavaan uneen, joka edistää maksimaalista lepoa ja mukavuutta. Se on kiinteä ja loistava ratkaisu niille, joilla on niska
Lue lisää
Herzberg Bamboo Memory Foam -tyyny on suunniteltu mukavuuteen ja kestävyyteen. Tyyny, jota voidaan siirtää tyynyn sisällä mukautettavaan uneen, joka edistää maksimaalista lepoa ja mukavuutta. Se on kiinteä ja loistava ratkaisu niille, joilla on niskaongelmia; se muotoutuu tarvitsemasi muodon mukaan. Erinomainen pääntuki sivuun nukkuville ja antaa unen aikana vatsallaan makaavien siirtää vaahtoa tarvittavalle parvelle, mikä helpottaa selkäkipuja, tarjoaa sinulle upeat yöunet ja äärimmäisen tuen nukkumiseen!

Pehmeä ja teksturoitu miellyttävä kokemus lepääessäsi tai nukkuessasi yön poissa, jotta olet valmis ja hyvin levännyt seuraavaa päivää varten. Testattu ja todistettu useista tutkimuksista parhaan unen edistämiseksi.

Herzberg Bamboo Memory Foam -tyyny on valmistettu korkealaatuisesta hypoallergeenisesta muistivaahdosta. Erinomainen valinta allergikoille, koska se kestää hometta, pölypunkkeja ja bakteereja. Tämän peseminen on yhtä helppoa kuin unen edistäminen. Poista vain päällinen ja heitä se pesukoneeseen, jotta tyynysi tuoksuu ja tuntuu raikkaalta. Kuivausrummussa ei ole vaaraa, että päällinen vaihtuu kokoa, eikä sinun tarvitse enää huolehtia sen kuivaamisesta pyykkinarulla, sillä päällinen ja tyyny ovat molemmat kuivausrumpuja turvallisia. Tarvittaessa voit vain puhdistaa itse tyynyn paikan päällä pienellä määrällä saippuaa ja vettä.

Ominaisuudet:


3D ilmavirta
Kestävä ja mukava
Paras parhaalle sivu- ja takanukkujalle
Kaksisävyiset värilliset tyynyt nukkumiseen, ja sivuilla on värillinen korostuspaneeli muotoilu muistivaahdolla, mikä lisää mukavuutta kaulan alueella.
Jäähdytä tyynyn molemmat puolet
Konepestävä ja kuivausrumpu kestävä
Hypoallergeeninen ja pölypunkkien kestävä
Voi auttaa lievittämään yleisiä univaivoja


Tekniset tiedot:

Tuotemerkki: Herzberg
Väri valkoinen
Pintamateriaalit: Bambukangas
Viilausmateriaalit: 100 % polyuretaanivaahtoa
Tuotteen mitat: 60cm x 40cm x 12cm
Tuotteen paino:
Laatikon mitat: 61cm x 41cm x 95cm
Laatikon paino: 1,8 kg
Laatikon kappaleiden määrä: 10
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja