Palaa ylös
Kookosmatto 'Welcome / Come again' - 50x80 cm

1 / 1

Kookosmatto 'Welcome / Come again' - 50x80 cm

16,95
17 €
Tämä mukava kookosmatto luo sisäänkäyntiisi kodikkaan tunnelman. Printti "Tervetuloa / tule uudestaan" on kirjoitettu kahteen eri suuntaan, jotta matto välittää leikkisää viestiä sisään astuessa ja lähtiessä. Kookoskuituinen ovimatto ei ole vain muk
Lue lisää

Tämä mukava kookosmatto luo sisäänkäyntiisi kodikkaan tunnelman. Printti "Tervetuloa / tule uudestaan" on kirjoitettu kahteen eri suuntaan, jotta matto välittää leikkisää viestiä sisään astuessa ja lähtiessä. Kookoskuituinen ovimatto ei ole vain mukava katseenvangitsija sisustukseen, vaan se varmistaa myös puhtaat kengät.

Kookoskuidusta valmistettu ovimatto painatuksella

Tätä mattoa voidaan käyttää ovimattona kotona, yrityksessä ja kaupassa tai ryömintäluukun peittämiseen. Kuten nimestä voi päätellä, kookos-ovimatto on valmistettu kookoskuidusta. Tämä on luonnollisesti melko karkea materiaali, joka antaa kynnysmaton raapivan vaikutuksen. Nämä kuidut uutetaan kookospähkinän kuorista. Puomalla langaksi ja kiinnittämällä tämä lanka PVC-pohjaan, kookosmatot saavat pitkän käyttöiän suhteellisen edulliseen hintaan.

Kookosmaton puhdistus "Tervetuloa / tule uudestaan"

Tämä mukava ovimatto puhdistaa kengänpohjat erinomaisesti. Karkea matto pyyhkii helposti kaiken lian pois kengänpohjien profiilista. PVC-pohja varmistaa, että matto ei rispaa eikä kosteutta tai likaa pääse lattialle. Likaistuiko matto? Pyörittele se sitten perusteellisesti. Karkean rakenteen vuoksi tätä mattoa ei ole helppo imuroida.

On mahdollista, että kookosmatto menettää alussa joitakin kookoskuituja. Tämä vähenee ajan myötä. Voit poistaa löystyneet kuidut lyömällä mattoa hyvin.

Ominaisuudet kookospyyhkeestä tekstillä

✔ Printti: 'Tervetuloa / Tule uudestaan' kahteen eri suuntaan
✔ Väri: Luonnollinen mustalla painatuksella
✔ Materiaali: Kookoskuitu
✔ Koko: 50 x 80 cm (saatavana myös ) B ✔ Toiminto: ovimatto kaavintapahtuman
✔ Sijainti: Sisä- ja ulkokäyttöön *

* Huomaa: kookosmaton väri voi haalistua sateen ja suoran auringonvalon vaikutuksesta. Tämä voi lyhentää maton käyttöikää. Suosittelemme ovimaton käyttöä sisätiloissa tai katoksen alla. Etsitkö kestävää ovimattoa ulkoiluun? Sitten voit valita  tai .

Katso lisää tuoteryhmästä Sisustus Matot Ovimatot
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja