Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm
Rengasmatto 80 x 120 cm

1 / 9

Rengasmatto 80 x 120 cm

27,95
28 €
Tämä kumirengasmatto on täydellinen käytettäväksi ovimattona. Mutta rengasmatto on ihanteellinen ratkaisu myös muihin sovelluksiin. Muista: ✓ Sisäänkäyntimatto ✓ työpajamatto ✓ Luistinradan vieressä tai laskettelurinteessä ✓ Laivanvarausalalla
Lue lisää

Tämä kumirengasmatto on täydellinen käytettäväksi ovimattona. Mutta rengasmatto on ihanteellinen ratkaisu myös muihin sovelluksiin. Muista:

✓ Sisäänkäyntimatto
✓ työpajamatto
✓ Luistinradan vieressä tai laskettelurinteessä
✓ Laivanvarausalalla
✓ Lattia tapahtumissa
✓ In kahviloita tiskin takana

Monipuolinen ratkaisu
Rengasmattoa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Avoin pohja takaa hyvän nesteiden ja lian poistumisen. Tämä ei ole vain käytännöllistä sisäänkäynnilläsi, vaan myös turvallista paikoissa, joissa lattia on usein märkä. Koska matto on valmistettu luonnonkumista, sillä on hyvä liukastumisenestovaikutus myös kylminä ja sateisina talvipäivinä. Lopuksi kumilla on (ääntä) vaimentava ja eristävä vaikutus. Rengasmaton puhdistaminen on erittäin helppoa napauttamalla se ulos tai suihkuttamalla se puutarhaletkulla/korkeapaineruiskulla.

Ominaisuudet
Mitat: 80x120 cm
Paksuus: 23 mm
Paino: 9,5 kg
Reikien lukumäärä: 20x30 = 600
Reiän halkaisija: 20 mm
Liukastumisenesto: Kyllä
Vaimennus: Kyllä
Äänenvaimennus: Kyllä
Viemäröinti: Kyllä
Pakkaskestävyys: Kyllä

Ympäristöystävällinen ja kestävä kumi
Tämä ympäristöystävällinen rengasmatto on valmistettu luonnollisesta ja kierrätetystä kumista. Kestävä laatu kestää vuosia eikä kuivu tai halkeile auringossa. Näin voit olla varma, että hyödyt rengasmatosta vuosia.

Sormusmattotarvikkeet
Jos haluat luoda suuremman pinnan erillisistä rengasmatoista, tämä on mahdollista . Näiden liittimien avulla voit yhdistää kaksi tai useampia rengasmattoja. Inserttiharjoja on saatavana myös eri väreissä. Tämän avulla voit muuttaa rengasmaton puhdistusmatoksi hetkessä.

Sormusmattoja on saatavana useissa eri koossa. pienistä suuriin, erittäin ohuista paksuihin ja pienillä tai suurilla rei'illä. Valinnanvaraa siis riittää! Koko sormusmattovalikoimamme löytyy .

Katso lisää tuoteryhmästä Sisustus Matot Ovimatot
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja