Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare

Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare
Ruotsalainen penkki CN-A3 Exclusive, Mastercare
1499 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  3-10 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja SportGymButiken.se

Seuraa tuotteen hintaa

Mastercare - Ruotsalainen terveyspenkki!
Mastercare CN-A3 on tehokas väline selkäongelmien käsittelyyn ja sopii erinomaisesti kuntouttamiseen ja sairaaloihin, mutta sitä voidaan käyttää hyödyksi työpaikoilla tai kotona.

Tämä malli on suunniteltu ainutlaatuisesti kaksinkertaisella määrällä täytettä Mastercare CN-A2 -malliin verrattuna korkeimman mahdollisimman mukavuuden saamiseksi!
Mastercaren ruotsalainen penkki CN-A3 on väline, joka auttaa sinua lievittämään kipua selässä, niskassa, olkapäissä ja polvissa sekä muunlaisissa nivelten ja lihasten kulumissa.

Yksi Suomen ja muiden maiden tavallisimmista terveysongelmista on kipu ja muunlaiset ongelmat selässä sekä sen lähialueilla. Henkilö, joka on riskivyöhykkeellä tai on jo kärsinyt kivuista, voi kärsiä ongelmista monista erilaisista syistä johtuen, mutta tavallisimpia syitä ovat raskas työ, onnettomuuteen joutuminen tai liian kova treenaus, mutta kivut voivat myös johtua jatkuvasta paikallaan istumisesta ja/tai ylipainosta.

Vain muutaman minuutin harjoittelu päivässä maaten joko selällään tai mahallaan Mastercare CN-A3 -laitteessa voi tehdä suuren eron elämääsi käsittelemällä jo olemassa ylikuormituksesta aiheutuneita haittoja ja muita kipuja sekä ennaltaehkäistä niiden muodostumista. Sopii erityisesti sellaisille henkilöille, jotka ovat juuri nyt riskivyöhykkeellä.

Mastercare CN-A3 on helppokäyttöinen laite, jossa on ammattilaiskäytön vaatimukset täyttävä ja erittäin vakaa rakenne, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti ahkeraan käyttöön tämän päivän erilaisissa työpaikoissa, sairaaloissa ja kuntoutuskeskuksissa sekä yksityiskodeissa.

Penkissä on ainutlaatuinen rakenne, jossa on liikkuva makuualusta, joka muuttaa oman vartalon painon vetovoimaksi ja keventää nivelien ja ruumiinosien painoa jo vähäisellä kaltevuudella.

 • Kaltevuus 15° tai max. 30°
 • Turvalukitus ja maksimaalinen kallistus 30° takaavat turvallisuuden ja täydellisen kontrollin
 • Makuualusta on 50 mm paksu
 • Mahdollisuus maata sekä vatsallaan että selällään
 • Kestää 150 kg:n maksimikuormituksen
 • 15° kaltevuus on erittäin miellyttävä asento, jota lähes kaikenikäiset ja -painoiset henkilöt voivat käyttää
 • 15° kaltevuus antaa tarpeeksi suuren vetovoiman voidakseen edistää positiivisia rakenteellisia muutoksia ja samanaikaisesti voit rentoutua täydellisesti
 • 15° kaltevuus tekee sinulle helpoksi hoitotulosten maksimoimisen yhdistämällä vetovoiman tehon hyödyllisiin harjoituksiin lihasten ja nivelten venyttämiseksi ja keventämiseksi
 • Hoitomenetelmä on kehitelty yhteistyössä lääkärien sekä fysioterapeuttien kanssa, ja sitä on kokeiltu useissa tieteellisissä tutkimuksissa
 • Erinomainen sekä kuntoutukseen että ennaltaehkäisyyn
 • Kestää 150 kg:n maksimikuormituksen


Löydät ohjeesta erittäin yksityiskohtaiset kuvaukset penkin toiminnoista, turvamääräyksistä ja harjoitusohjelmista.
Materiaaliteräs
Max. käyttäjäpaino150 kg
Paino34 kg
VäriMusta
Yleistä2 vuoden takuu.
CE-sertifioitu. Lue käyttöohjeista, milloin ja miten penkkiä pitäisi käyttää ja miten ei.
Jotta takuu olisi voimassa, täytyy tukijalan olla ammattikäytössä.

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Noutamattomien pakettien tapauksessa pidätämme oikeuden veloittaa sinulta palautuskuljetuksen ja käsittelyn kustannukset. Sinulta veloitetaan aiheutuneet kustannukset, vähimmäismaksu 29.9 EUR. Paluu on ruotsalaiseen osoitteeseen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .