Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD
Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD
Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD
Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD
Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD

1 / 5

Bosto Kannettava Piirtonäyttö 15,6" LCD

339,90 €
Bosto kannettava piirtopöytä 15,6 tuuman LCD-näytöllä ja interaktiivisella stylus-kynällä Vankka rakenne ja helppo käyttää: Luistamaton design, siinä on korkeussäädettävä jalusta parempaan katselu- ja vetokulmaan sekä tuki oikealle / vasemmalle käy
Lue lisää
Bosto kannettava piirtopöytä 15,6 tuuman LCD-näytöllä ja interaktiivisella stylus-kynällä

Vankka rakenne ja helppo käyttää:
Luistamaton design, siinä on korkeussäädettävä jalusta parempaan katselu- ja vetokulmaan sekä tuki oikealle / vasemmalle käytölle, kynän ergonominen muotoilu kynän pitämiseksi pitkinä hetkinä.

Helppo liitäntä ja korkea yhteensopivuus: HD- & Type-C 2 1 liitäntäkaapeli, joka parantaa siirtonopeutta ja lopettaa kiusallisen vetoviiveen!

Kohdistimen tarkempi sijainti: erittäin ohut kehystetty lasi vähentää lasin ja näytön välistä etäisyyttä, parantaa paineentunnistuksen hallintaa ja vähentää visuaalista poikkeamaa; se vähentää myös jäykkää tunnetta siitä, että maalaat graafiselle tabletille, mikä tekee kirjoittamisesta ja kirjoituskokemuksesta parempia.

Käytännölliset lisävarusteet: Toimitetaan 20 kpl kynäkärjellä, kärjenpoistimella, kynänpitimellä, puhdistusliinalla, USB-levyllä, jossa on asennusajuri ja englanninkielisellä pikaoppaalla, mikä helpottaa asennusta, käsineellä, joka vähentää käden ja pinnan välistä kitkaa, kotelo suojaavaa huopaa, mikä tarjoaa kannettavuutta ja mukavuutta.

- Näytön teho: H-IPS LCD-näyttö
- 15,6 tuuman suuri aktiivinen piirtopinta
- 1920 * 1080 korkea resoluutio
- 16,7 M runsas värisyvyys
- Kontrastisuhde 1000: 1
- 230 cd / ㎡ kirkkaus ja 178 ° näkökulma
- Akuton stylus-kynä erittäin herkällä passiivitekniikalla & painetasolla 8192, 8 ms nopea vastausnopeus, maks. 15 mm havaitsemiskorkeus, tarkkuus 0,25 mm

- Yhteensopivuus Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64 bittiä) / Windows 8 / Mac OS tai uudempi, sopii Ai / PS / BOSTO / Pr / Ae / FI / Br ja muut suuremmat grafiikkaohjelmistot.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja