Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
ARBORIO-RIISI 500 g
ARBORIO-RIISI 500 g
ARBORIO-RIISI 500 g
ARBORIO-RIISI 500 g
ARBORIO-RIISI 500 g

ARBORIO-RIISI 500 g

19,64 €

19,64 €

Varastossa

Ma, 9 kesä - ti, 10 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

ARBORIO-RIISI 500 g


Ainesosat: Arborio-riisi - paksu


Arborio-riisi NATURAL EXPERT on korkealaatuista riisiä, jonka lyhyet, pyöreät jyvät vapauttavat kermaista tärkkelystä kypsennyksen aikana antaen ruoille ainutlaatuisen, pehmeän koostumuksen. Tämä italialainen riisi on korvaamaton keittiössä, erityisesti klassisten italialaisten ruokien valmistuksessa.


Mihin Arborio-riisiä käytetään?

- Risotto: Arborio-riisi sopii erinomaisesti risottoon. Korkean tärkkelyspitoisuutensa ansiosta siitä tulee kypsennettynä kermainen ja se säilyttää al dente -koostumuksensa. Lisää risottoon suosikkivihanneksiasi, -sieniäsi, -äyriäisiäsi tai -lihaasi luodaksesi ainutlaatuisen ruokalajin.

- Paella: Sitä voidaan käyttää paellassa, jossa sen kyky imeä makuja ja aromeja on korvaamaton. Täydellinen lisukkeiden, kuten kanan, chorizon, merenelävien, kasvisten ja sahramin, kanssa.
- Arancini: Sopii erinomaisesti arancinien valmistukseen – italialaisia riisipalloja, jotka täytetään juustolla, lihalla tai kasviksilla ja paneroidaan kullanruskeiksi.
- Keitot: Lisää sitä kermaisiin keittoihin, jotta niistä tulee paksuja ja samettisia. Täydellinen minestronekeittoihin tai muihin paksuihin kasviskeittoihin.

- Riisipuuro: Käytä arborio-riisiä kermaisen riisipuuron valmistukseen. Keitä se maidossa, johon on lisätty sokeria, vaniljaa ja suosikkimausteitasi, saadaksesi herkullisen jälkiruoan.

- Salaatit: Sitä voidaan lisätä riisisalaatteihin, erityisesti sellaisiin, jotka vaativat kermaisen koostumuksen. Se sopii hyvin kasvisten, yrttien, fetajuuston ja kevyiden kastikkeiden kanssa.

- Pilafit: Ihanteellinen pilafien valmistukseen, joissa arborioriisi imee itseensä liemen ja mausteiden rikkaat maut ja muuttuu pehmeäksi ja aromaattiseksi.

- Padat: Sitä voidaan käyttää riisipadojen pohjana yhdistämällä se kasvisten, juuston, lihan tai merenelävien kanssa, jolloin syntyy maukas ja täyttävä ruokalaji.

LUONNONASIANTUNTIJAN arborioriisi on monipuolinen ja välttämätön ainesosa keittiössäsi. Sen kyky luoda kermainen koostumus ja imeä makuja tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin resepteihin. Lisää Arborio-riisiä ruokiin ja nauti ainutlaatuisesta mausta ja koostumuksesta!


Ravintosisältö 100 grammassa tuotetta:
- energia 1505 kJ / 360 kcal
- rasvaa 0,6 g
josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,2 g
- hiilihydraatteja 79,3 g
josta sokereita 0,1 g
- kuitua 2,8 g - proteiinia 6,6 g - suolaa 0 g
Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden mukaan.


Alkuperämaa:
Italia Valmistaja:
NATURAL EXPERT PPH Kamil Chojnowski
sähköposti: [email protected] Nettopaino:
500 g

Kuinka keitetään Arborio-riisiä?

Ainekset:


1 kuppi Arborio-riisiä

3 kuppia lientä (kasvis-, siipikarja- tai lihalientä)

1 rkl oliiviöljyä tai voita


Suolaa maun mukaan (valinnainen)











Perinteiset kypsennysohjeet:









1. Liemen lämmittäminen – kuumenna liemi pienessä kattilassa ja pidä sitä miedolla lämmöllä, jotta se pysyy kuumana koko kypsennyksen ajan.
2. Riisin paistaminen – kuumenna oliiviöljy tai voi syvässä paistinpannussa tai kattilassa. Lisää riisi ja paista 1-2 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes jyvät muuttuvat hieman läpikuultaviksi.
3. Lisää liemi vähitellen – lisää ensimmäinen kauhallinen kuumaa lientä riisin joukkoon. Sekoita varovasti, kunnes neste on imeytynyt
4. Jatka nesteen lisäämistä – lisää seuraavat liemiannokset kauhallinen kerrallaan ja odota, kunnes riisi on imenyt nesteen joka kerta. Sekoita säännöllisesti, jotta riisi ei tartu kiinni.
5. Keitä pehmeäksi – lisää lientä ja sekoita noin 18–20 minuuttia, kunnes riisi on kermaista, mutta vielä hieman al dente.

6. Mausta – lisää lopuksi suolaa tai muita mausteita maun mukaan.





Kypsennysmenetelmä ilman risottoa (helpompi):


Kiehauta vesi (suhde 2:1 eli 2 kupillista vettä ja 1 kupillinen riisiä).

Kaada riisi kiehuvaan, suolattuun veteen.




Keitä miedolla lämmöllä
15 minuuttia
kannen alla, kunnes se imee veden.





Ota pois liedeltä ja anna liota peitettynä 5 minuuttia.

Allergeenitiedot: Tuote saattaa sisältää allergeeneja: seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi

Säilytysolosuhteet:

Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.




Artikkelin numero

36332772-538e-55a0-b345-ebd4ea51abcc

ARBORIO-RIISI 500 g

19,64 €

19,64 €

Varastossa

Ma, 9 kesä - ti, 10 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore