Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
-2 %

KLAUSBERG

CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

54,93 €

54,93 €

Aikaisempi alin hinta:

56,06 €

Varastossa

Pe, 25 huhti - ma, 28 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Shumee


Tuotteen kuvaus

Kinkkukeitin on erityinen keittiölaite, joka on suunniteltu erilaisten kinkkujen, lounaslihan ja muiden lihatuotteiden valmistamiseen. Helppo käyttää ja rakentaa. Se koostuu pääsäiliöstä, painelevystä ja kannesta, jossa on jousi. Sen avulla voit valmistaa jopa 1,5 kg lihavalmistetta kerralla. Kattilan kyljessä on reikä, jonka avulla voidaan mitata suoraan lihan lämpötilaa. Tähän tarkoitukseen käytetään tukevasti valmistettua ruostumattomasta teräksestä valmistettua lämpömittaria, joka sopii erinomaisesti erilaisten lihatyyppien paistamiseen. Erikoisasteikko osoittaa tarkasti ihanteellisen lämpötilan siipikarjan, sian, vasikan, lampaan ja naudan paistamiseen. Lämpötila-alue 0°C - +120°C. Sarja sisältää myös foliopussit 17x32 cm, 10 kpl pakkauksessa. Pussien käyttö helpottaa lihan laittamista säiliöön sekä valmiin lihatuotteen poistamista. Tuote on valmistettu kokonaan PE:stä, joka on hyväksytty kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Kalvon paksuus 0,04 mm. Kinkkukoneen mitat: Tilavuus: 1,5l Kokonaiskorkeus: 19,5 cm Putken korkeus: 17 cm Halkaisija 11,5 cm Pussin mitat: Tuotteen leveys: 17 cm Tuotteen korkeus: 32 cm (10 kpl) Lihan valmistusmenetelmä kinkkukoneessa. -Valittu lihapala kannattaa marinoida edellisenä päivänä, jotta se imeytyy kaikkiin mausteiden makuihin. -Laita marinoitu liha erityiseen foliopussiin ja laita se sitten pääsäiliöön. -Aseta painekorkki jousella ja kannella, jolloin kinkkukeitin suljetaan lihalla. - Laita kinkkukeitin kattilaan ja täytä se vedellä 3/4 laitteen korkeudesta. -Alamme lämmittää vettä ja polttaa kinkkua valitun reseptin mukaan. Tyypillisesti sitä tulee keittää noin 75-80°C:n lämpötilassa 2-3 tuntia, jotta lihan lämpötila kohoaa n. 72°C:een. Se ei todellakaan saa ylittää 80-90 °C. - Säädämme lämpötilaa ulkoisella lämpömittarilla. Emme kuitenkaan anna veden kiehua. Kinkku tulee höyryttää, ei keittää. -Kun olet lopettanut kinkun höyrytyksen, jäähdytä kinkkukone kaatamalla sen päälle kylmää vettä. Annamme sen jäähtyä, laitamme sen jääkaappiin ja vasta 24 tunnin kuluttua, kun liha on saanut tiiviin koostumuksen, otamme pussin valmiin kinkun kanssa.

Artikkelin numero

e5a2862a-ec83-5cc6-bd3c-7ef96c20592c

KLAUSBERG

CHAM KEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

54,93 €

54,93 €

Aikaisempi alin hinta:

56,06 €

Varastossa

Pe, 25 huhti - ma, 28 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Shumee