KESKIKOKOISET OHRAJAUHOT 500 g Ainesosat: kuoritut ja murskatut ohranjyvät Keskikokoiset ohrajauhot NATURAL EXPERT on korkealaatuinen tuote, joka tekee vaikutuksen herkällä maullaan ja monipuolisella käyttömahdollisuudellaan keittiössä. Parhaista ohranjyvistä valmistetussa keskikokoisessa helmiohrassa on keskikokoiset jyvät, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin ruokiin, sekä perinteisiin että moderneihin. Se on terveellinen ja ravitseva lisä, joka parantaa minkä tahansa aterian makua. NATURAL EXPERT -keskikokoisten helmiohrasuurimoiden käyttöohjeet: Keskikokoiset helmiohrasuurimot ovat monipuolinen ainesosa, joka sopii hyvin moniin ruokiin. Täydellinen: - Keittoihin ja muhennoksiin: Lisää maissipuuroa keittoihin, kuten krupnikiin tai kapuśniak'iin, antamaan niille paksuutta ja täyteläistä makua. Se sopii erinomaisesti myös liha- ja kasvispataan. - Haudutetut ruoat: Käytä maissipuuroa lisänä haudutettuihin lihoihin, kasviksiin ja yhden padan ruokiin. Se sopii erinomaisesti bigosin tai kaalin ja herneiden kanssa. - Pilafit: Ohrasuurimot voivat olla loistava pohja pilafeille, sillä ne lisäävät mielenkiintoista koostumusta ja syvyyttä makuun. - Uuniruoat: Lisää puuroa kasvis- ja lihapataan, jotta se on paksua ja saa ainutlaatuisen aromin. Täydellinen pataruokiin perunoiden, juuston ja kasvisten kanssa. - Täyte: Ohrasuurimot ovat erinomainen ainesosa täytteissä nyyteille, kaalikääryleille tai pannukakuille, erityisesti yhdessä lihan, sienten ja kasvisten kanssa. - Salaatit: Käytä maissipuuroa salaateissa, sekä lämpiminä että kylminä. Se sopii täydellisesti kasvisten, juustojen, munien ja erilaisten kastikkeiden kanssa. - Aamiainen: Ohrasuurimot ovat terveellinen vaihtoehto aamiaiseksi. Valmista se puurona maidon, pähkinöiden ja hedelmien kanssa. Keskikokoisen helmiohran valmistusohjeet: 1. Huuhtele puuro: Ennen kypsentämistä huuhtele puuro huolellisesti juoksevan veden alla ylimääräisen tärkkelyksen ja mahdollisten epäpuhtauksien poistamiseksi. 2. Kypsennys: Keitä vesi kattilassa (1 kuppi puuroa käyttää noin 2,5 kuppia vettä). Lisää maissipuuro kiehuvaan veteen, lisää ripaus suolaa, peitä kattila kannella ja keitä hiljalleen noin 20–25 minuuttia, kunnes maissipuuro on pehmeää, mutta ei mössöistä. 3. Syrjään laittaminen: Kypsennyksen jälkeen laita puurot sivuun muutamaksi minuutiksi, jotta ne imevät itseensä loput vedet ja kehittävät täyden makunsa. 4. Valuta: Jos kypsennyksen jälkeen on jäljellä ylimääräistä vettä, valuta puuro. Voit myös pestä sen kylmällä vedellä saadaksesi löysemmän koostumuksen. 5. Tarjoilu: Puuro on valmis tarjoiltavaksi pääruokien lisäkkeenä, salaattien pohjana tai pataruokien ja täytteiden ainesosana. Säilytys Säilytä helmiohra tiiviisti suljetussa astiassa, kuivassa ja viileässä paikassa, poissa suorasta auringonvalosta. Vältä säilyttämistä kosteissa paikoissa homeen estämiseksi. NATURAL EXPERT -ohrasuurimot ovat keskikokoisia ja niissä on täydellinen valinta kaikille terveellisen ja maukkaan ruoan ystäville. Monipuolisuutensa ja täyteläisen makunsa ansiosta se on täydellinen lisä arkiruokiin ja rikastuttaa jokaista ruokalajia ainutlaatuisella aromilla. Ravintosisältö per 100 g tuotetta: - energia 1370 kJ / 327 kcal - rasvaa 0,62 g - josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,34 g - hiilihydraatteja 64,6 g - josta sokereita 0,67 g - proteiinia 7,62 g - kuitua 14,5 g - suolaa 0,001 g Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden perusteella. Alkuperämaa: Puola Nettopaino: 500 g Tuottaja: NATURAL EXPERT PPH Kamil Chojnowski
[email protected] Allergeenitiedot: Tuote saattaa sisältää allergeeneja: seesamia, pähkinöitä, gluteenia, selleriä, sinappia Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa