KESKIKOKOISET OHRAHELMIJYRYT 5kg Ainesosat: kuoritut ja murskatut ohranjyvät Keskikokoiset ohrahelmijyryt NATURAL EXPERT on korkealaatuinen tuote, jolla on hienovarainen maku ja monipuolinen käyttö. Parhaista ohranjyvistä saatuna sille on ominaista keskipaksuus, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokiin, antaen niille runsaasti makua ja koostumusta. Sen luonnollinen aromi ja hieman pähkinäinen maku sopivat täydellisesti yhteen monien ainesosien kanssa, mikä tekee siitä välttämättömän osan jokaista keittiötä. Mihin NATURAL EXPERT -keskikokoista helmiohraa käytetään: Keskikokoinen helmiohra on monipuolinen lisä, joka sopii täydellisesti moniin ruoanlaittoresepteihin. Täydellinen: - Keitot: Se rikastuttaa täydellisesti keittoja, kuten krupnikia, kasviskeittoa tai sienikeittoa, lisäämällä paksuutta ja ominaista makua. - Gulassi ja padat: Se sopii hyvin lihan, kasvisten ja kastikkeiden kanssa, antaen ruoille syvyyttä makua ja täyttävän koostumuksen. Täydellinen gulassiin, bigos-paistoksiin ja muihin yhden padan ruokiin. - Salaatit: Voidaan käyttää salaattipohjana sekä lämpiminä että kylminä. Se sopii täydellisesti kasvisten, juuston, lihan tai kalan kanssa, luoden ravitsevia ja maukkaita salaatteja. - Uuniruoat: Täydellinen kasvis-, liha- tai juustopaistoksiin, lisäävät runsaasti makua ja rakennetta. Se sopii hyvin munakoison, kesäkurpitsan, paprikoiden tai sienten kanssa. - Täyte: Sitä voidaan käyttää ainesosana täytteenä nyyteille, kaalikääryleille, pannukakuille tai täytettyjen vihannesten, esim. paprikoita tai kesäkurpitsaa. - Haudutetut ruoat: Ohrasuurimot sopivat täydellisesti haudutettavaksi kasvisten, lihan tai kalan kanssa, ja niistä saa ravitsevia ja maukkaita yhden padan aterioita. - Lisukkeet: Sitä voidaan tarjoilla terveellisenä ja ravitsevana lisukkeena pääruokien, kuten liha-, kala- tai kasvisruokien, kanssa. - Aamiainen: Täydellinen ravitsevaksi aamiaiseksi, esim. puuron muodossa maidon, jogurtin, hedelmien ja pähkinöiden kera. Keskikokoisen helmiohran valmistusohjeet: 1. Huuhtele puuro: Ennen kypsentämistä huuhtele puuro huolellisesti juoksevan veden alla ylimääräisen tärkkelyksen ja mahdollisten epäpuhtauksien poistamiseksi. 2. Kypsennys: Keitä vesi kattilassa (1 kuppi puuroa käyttää noin 2,5 kuppia vettä). Lisää maissipuuro kiehuvaan veteen, lisää ripaus suolaa, peitä kattila kannella ja keitä hiljalleen noin 15-20 minuuttia, kunnes maissipuuro on pehmeää, mutta ei mössöistä. 3. Syrjään laittaminen: Kypsennyksen jälkeen laita puurot sivuun muutamaksi minuutiksi, jotta ne imevät itseensä loput vedet ja kehittävät täyden makunsa. 4. Valuta: Jos kypsennyksen jälkeen on jäljellä ylimääräistä vettä, valuta puuro. Voit myös pestä sen kylmällä vedellä saadaksesi löysemmän koostumuksen. 5. Tarjoilu: Puuro on valmis tarjoiltavaksi pääruokien lisäkkeenä, salaattien pohjana tai pataruokien ja täytteiden ainesosana. Säilytys: Säilytä keskikokoisia helmiohria tiiviisti suljetussa rasiassa kuivassa ja viileässä paikassa, poissa suorasta auringonvalosta. Vältä säilyttämistä kosteissa paikoissa homeen estämiseksi. Helmiohrasuurimot keskikokoiset NATURAL EXPERT on tuote, joka rikastuttaa ruokiasi poikkeuksellisella maulla ja ravitsevilla arvoilla. Sen monipuolisuus ja luonnollinen maku tekevät siitä olennaisen osan keittiötä, täydellisen jokapäiväiseen ruoanlaittoon ja uusien reseptien kokeilemiseen. Ravintosisältö per 100 g tuotetta: - energia 1370 kJ / 327 kcal - rasvaa 0,62 g - josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,34 g - hiilihydraatteja 64,6 g - josta sokereita 0,67 g - proteiinia 7,62 g - kuitua 14,5 g - suolaa 0,001 g Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden perusteella. Alkuperämaa: Puola Nettopaino: 5 kg Tuottaja: NATURAL EXPERT PPH Kamil Chojnowski Allergeenitiedot: Tuote saattaa sisältää allergeeneja: seesamia, pähkinöitä, gluteenia, selleriä, sinappia Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa