Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg
Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg
Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg
Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg

Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg

21,26 €

21,26 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

HIMALAJAN VAALEANPUNAINEN SUOLA KESKIKOKOINEN 1 kg


Ainesosat: Himalajan suola (elintarvikelaatuinen) keskikokoinen, eri kokoja Himalajan vaaleanpunainen suola keskikokoinen NATURAL EXPERT on luonnontuote, joka on peräisin Himalajan kiteisistä esiintymistä. Sille on ominaista kaunis vaaleanpunainen väri ja herkkä, mieto maku. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat terveellisiä ja luonnollisia ainesosia keittiössään.















Mihin Himalajan vaaleanpunaista keskikovaa suolaa käytetään?




- Ruoanlaitto ja leivonta:


- Liha ja kala: Käytä Himalajan vaaleanpunaista suolaa lihan, kalan ja äyriäisten maustamiseen. Sen hienovarainen maku korostaa ruokien luonnollisia aromeja.
- Kasvikset: Lisää suolaa kypsennettyihin, uunissa paistettuihin tai grillattuihin kasviksiin parantaaksesi niiden makua.

- Salaatit:


- Kasvikset: Ripottele tuoreiden kasvissalaattien päälle lisätäksesi hienovaraista mineraalisuutta ja eleganttia ulkonäköä.
- Hedelmät: Käytä Himalajan suolaa hedelmäsalaateissa korostaaksesi makeita vivahteita ja lisätäksesi kontrastia.
- Kylmät mausteet:
- Voileivät ja paahtoleipä: Ripottele ripaus Himalajan suolaa voileiville ja paahtoleivälle lisätäksesi ainutlaatuisen maun.
- Välipalat: Lisää suolaa erilaisiin välipaloihin, kuten pähkinöihin, paahdettuihin jyviin tai popcorniin, parantaaksesi niiden makua.
- Juomat:
- Kivennäisvesi: Paranna kivennäisveden makua ripauksella Himalajan vaaleanpunaista suolaa lisätäksesi hieman mineraalista makua ja hyödyllisiä ominaisuuksia. - Smoothiet: Käytä suolaa kasvis- ja hedelmäsmoothieissa parantaaksesi niiden luonnollista makua.
- Kotitekoinen hillot:
- Suolakurkut: Himalajan vaaleanpunainen suola sopii erinomaisesti kotitekoisten suolakurkkujen valmistukseen, sillä se varmistaa asianmukaisen käymisen ja rikastuttaa makua.
- Marinadit: Lisää suolaa marinadeihin antaaksesi lihalle, vihanneksille ja mereneläville ainutlaatuisen maun.

Kuinka säilyttää Himalajan vaaleanpunaista keskikovaa suolaa?
- Ilmatiivis astia: Säilytä suola tiiviisti suljetussa astiassa, jotta se on suojassa kosteudelta ja epäpuhtauksilta.

- Viileä ja kuiva paikka: Säilytä suola viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteistä. lämmin.Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva NATURAL EXPERT on monipuolinen ainesosa, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen ruoanlaittoon ja rikastuttaa ruokien makua ja ulkonäköä. Tutustu sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja tuo Himalajan luonnonmineraaleja keittiöösi!




Alkuperämaa: Pakistan

Valmistaja:
LUONNONASENTUJA

PPH Kamil Chojnowski

Nettopaino: 1 kg

Allergeenitiedot:
Tuote saattaa sisältää allergeeneja:seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi

Säilytysolosuhteet:

Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.





Artikkelin numero

2c88bec6-6e6c-58e5-add1-ae5a946f9dc1

Himalajan vaaleanpunainen suola, keskivahva 1kg

21,26 €

21,26 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore