Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g
Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g
Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g
Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g
Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g

Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g

17,72 €

17,72 €

Varastossa

To, 5 kesä - pe, 6 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

HIMALAYAN VAALEANPUNAINEN SUOLA KESKIKOKOINEN 500 g


Ainesosat: Himalajan suola (elintarvikelaatuinen) keskikokoinen, eri kokoja Himalajan vaaleanpunainen suola keskikokoinen NATURAL EXPERT on luonnontuote, joka on peräisin Himalajan suolaesiintymistä. Jolle on ominaista ainutlaatuinen vaaleanpunainen väri, joka johtuu mineraalien, kuten raudan, läsnäolosta. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi tälle suolalle on ominaista herkkä mutta täyteläinen maku, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön keittiössä.




















Mihin Himalajan vaaleanpunaista keskikovaa suolaa käytetään?



- Ruoanlaitto ja leivonta:

- Liha ja kala: Käytä Himalajan vaaleanpunaista suolaa pihvien, kanan, kalan ja äyriäisten maustamiseen parantaaksesi niiden luonnollista makua ja lisätäksesi hienovaraisen mineraalisuuden.

- Vihannekset: Lisää suolaa paahdettuihin, grillattuihin tai kypsennettyihin vihanneksiin parantaaksesi niiden makua ja antaaksesi niille tunnusomaisen maun.

- Kylmä mauste:
- Salaatit: Himalajan vaaleanpunainen suola toimii erinomaisesti salaattien lisänä korostaen tuoreiden vihannesten, hedelmien ja muiden ainesten makua.
- Voileivät: Ripottele suolaa voileipien ja paahtoleivän päälle parantaaksesi niiden makua ja lisätäksesi eleganssia.
- Leivonnaiset:
- Leipä: Lisää suolaa leipätaikinaan, sämpylöiden tai focacciaan antaaksesi leivonnaisille syvän ja täyteläisen maun.- Makeat leivonnaiset: Paranna makeita leivonnaisia, kuten keksejä tai kakkuja, ripauksella vaaleanpunaista suolaa parantaaksesi ainesosien makua.
- Kotitekoiset hillot:
- Suolakurkut: Käytä Himalajan vaaleanpunaista suolaa kotitekoisten suolakurkkujen valmistukseen, mikä varmistaa asianmukaisen käymisen ja erinomaisen maun.
- Marinaadit: Luo aromaattisia marinadeja lihalle, kalalle ja vihanneksille lisäämällä Himalajan vaaleanpunaista suolaa ainutlaatuisen maun saavuttamiseksi.
- Juomat:

- Cocktailit: Lisää ripaus Himalajan vaaleanpunaista suolaa hedelmäcocktaileihin, smoothieihin tai jopa margaritoihin parantaaksesi niiden makua.
- Mineraalivesi: Paranna veden makua ripauksella vaaleanpunaista suolaa lisätäksesi hienovaraista mineraalisuutta.

- Arkiruoat: - Keitot ja padat: Lisää suolaa keittoihin, muhennoksiin ja liemiin parantaaksesi niiden makua ja antaaksesi niille syvyyttä. - Pasta ja riisi: Ripottele keitetyn pastan tai riisin päälle ripaus suolaa parantaaksesi ruoan makua.
Kuinka säilyttää Himalajan vaaleanpunaista keskikarkeaa suolaa?
- Ilmatiivis astia: Säilytä suola tiiviisti suljetussa astiassa, jotta se ei pääse kosteudelle ja epäpuhtauksille.

- Viileä ja kuiva paikka: Säilytä suola viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteistä. lämmin.
Himalajan vaaleanpunainen suola NATURAL EXPERT on erinomainen valinta jokaiselle kokille, joka haluaa rikastuttaa ruokiensa makua luonnollisella, mineraalisella aksentilla. Tuo se keittiöösi ja löydä uusia kulinaarisia mahdollisuuksia!



Alkuperämaa:

Pakistan

Valmistaja:LUONNONASENTUJA

PPH Kamil Chojnowski


Nettopaino: 500 g



Allergeenitiedot:
Tuote saattaa sisältää allergeeneja:

seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi


Säilytysolosuhteet:


Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.




Artikkelin numero

d4125a1a-8d80-59a0-ad9e-fede2b2205f9

Himalajan vaaleanpunainen suola keskivahva 500g

17,72 €

17,72 €

Varastossa

To, 5 kesä - pe, 6 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore