Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg

KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg

21,07 €

21,07 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Kokonaiset kuorimattomat keltaiset herneet 1 kg




Ainesosat:
Kokonaiset kuorimattomat keltaiset herneet








Kokonaiset kuorimattomat herneet NATURAL EXPERT on ainutlaatuinen tuote, jolla on rikas, luonnollinen maku, joka ilahduttaa perinteisten ruokien ystäviä. Herneet tulevat parhaista sadoista, ne valitaan huolellisesti ja kuivataan luonnollisissa olosuhteissa, minkä ansiosta ne säilyttävät täyden makunsa ja arominsa. Luonnollisen muotonsa ansiosta kuorimattomat herneet ovat erinomainen maun lähde ja sopivat erinomaisesti moniin keittiöihin ympäri maailmaa.


Mihin NATURAL EXPERT -kokonaisia kuorimattomia herneitä käytetään:


NATURAL EXPERT -kokonaiset kuorimattomat herneet ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monissa perinteisissä ja moderneissa ruokalajeissa. Tässä on joitakin käyttötapoja:
- Keitot ja gulassit: Täydellinen perinteisten puolalaisten keittojen, kuten hernekeiton tai hernekeiton, valmistukseen. Se lisää ruokiin täyteläisyyttä ja täyteläistä makua.

- Yhden padan ruoat: Ihanteellinen ainesosa pataan ja pataruokiin, kuten curry- tai kasviskeittoihin. Se lisää ruokiin syvyyttä ja makua.
- Salaatit: Keitetyt kuorettomat herneet voivat olla loistava lisä salaatteihin, erityisesti sellaisiin, joihin on lisätty yrttejä ja vihanneksia, ja niistä voi luoda terveellisiä ja ravitsevia ruokia.
- Tahnat ja soseet: Toimii loistavasti pohjana kasvistahnoille ja -soseille, ihanteellisesti leivän päälle levitettäväksi tai lisukkeeksi illallisen kanssa.
- Täytteet ja täyte: Sitä voidaan käyttää erilaisten täytteiden valmistukseen esimerkiksi nyytteihin tai kroketteihin, mikä antaa niille ainutlaatuisen maun ja koostumuksen.
- Jälkiruoat: Joidenkin maiden keittiöissä herneitä käytetään myös makeiden ruokien, kuten jälkiruokien ja kakkujen, valmistukseen.
NATURAL EXPERT -kuorimattomien herneiden ansiosta ruokasi saavat ainutlaatuisen maun ja aromin, ja perinneruokien valmistamisesta tulee todellinen nautinto!







Jotta herneiden maku ja kulinaariset ominaisuudet saadaan täysin hyödynnettyä, on tärkeää kypsentää ne oikein.
Tässä on yksityiskohtainen vaiheittainen opas kokonaisten kuorimattomien keltaisten herneiden kypsentämiseen
Ainekset: - 1 kuppi kokonaisia kuorimattomia keltaisia herneitä
- 3-4 kuppia vettä (tai enemmän, riippuen halutusta koostumuksesta) - Suolaa maun mukaan (valinnainen) - laakerinlehti, maustepippuri, muut mausteet (valinnainen)
1. Herneiden valmistus:
Huuhteleminen: - Huuhtele herneet juoksevan kylmän veden alla, kunnes vesi on kirkasta. Tämä auttaa poistamaan ylimääräisen tärkkelyksen ja mahdolliset pintalikaantumiset.
Liotus:
- Liota herneitä runsaassa vedessä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Tämä lyhentää kypsennysaikaa ja tekee herneistä helpommin sulavia.
- Liotuksen jälkeen valuta herneet ja huuhtele ne uudelleen.
Kypsennys:

Valmistus kattilassa: - Siirrä valutetut herneet suureen kattilaan. Valitse paksupohjainen kattila, jotta herneet eivät pala. Veden lisääminen: - Lisää vettä suhteessa 1:3 tai 1:4, eli jokaista hernekupillista kohden 3-4 kupillista vettä. Voit lisätä vettä, jos haluat nestemäisemmän koostumuksen.
Lisäykset (valinnainen): - Lisää laakerinlehteä, maustepippuria tai muita mausteita herneiden maun parantamiseksi.
Kypsennys: - Kiehauta vesi keskilämmöllä. - Vähennä lämpöä, peitä kattila kannella ja keitä herneitä 60–90 minuuttia, kunnes jyvät ovat pehmeitä ja mureita. Keittoaika voi vaihdella herneiden laadun ja iän mukaan.
- Tarkista vedenpinta aika ajoin ja lisää tarvittaessa, jotta herneet eivät tartu kattilan pohjaan.

Suola:
- Lisää suolaa maun mukaan kypsennyksen loppupuolella. Suolan lisääminen etukäteen voi pidentää kypsennysaikaa.
Viimeistely:

Valuttaminen (tarvittaessa): - Jos herneet ovat liian vetisiä kypsennyksen jälkeen, valuta ne varovasti. Lisäykset: - Jos keität herneitä keittoon, soseeseen tai muuhun reseptiin, lisää sopivat mausteet, vihannekset tai muut ainekset reseptin mukaan.

Vinkkejä Säilytys:
- Keitettyjä herneitä voi säilyttää jääkaapissa 3-4 päivää. Se voidaan myös pakastaa ilmatiiviissä rasioissa ja säilyttää useita kuukausia.
Näiden vinkkien ansiosta keltaiset herneet kypsyvät täydellisesti, pehmeiksi, aromaattisiksi ja käyttövalmiiksi monissa herkullisissa ruoissa.

Ravintoarvo per 100 g tuotetta:


- energia 1225 kJ / 293 kcal - rasvaa 1,4 g josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,22 g - hiilihydraatteja 60,2 g josta sokereita 0,8 g - kuitua 15 g
- proteiinia 23 g
- suolaa 0,08 g





Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai ammattilaisten kirjallisuuden mukaan.








Alkuperämaa:
Puola

Valmistaja:

NATURAL EXPERT
PPH Kamil Chojnowski
Netto Paino:
1 kg



Tiedot allergeeneista:

Tuote saattaa sisältää allergeeneja:
seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi

Säilytysolosuhteet:
Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.

Artikkelin numero

09891ce9-b6cc-5346-a227-1f2fd584b8bb

KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMATTOMIA, 1 kg

21,07 €

21,07 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore