Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g
KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g

KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g

17,48 €

17,48 €

Varastossa

Ti, 24 kesä - ke, 25 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500g





Ainesosat:
Keltaiset herneet, kokonaisia, kuorimattomia

Kokonaiset kuorimattomat herneet NATURAL EXPERT on erinomainen valinta luonnollisten keittiöraaka-aineiden ystäville. Tälle tuotteelle on ominaista täyteläinen, ilmeikäs maku ja ainutlaatuinen koostumus, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin kulinaarisiin käyttötarkoituksiin. Jokainen jyvä valitaan huolellisesti, jotta ruokasi pysyvät mahdollisimman laadukkaina ja maukkaina.

Mihin NATURAL EXPERT -kokonaisia kuorimattomia herneitä käytetään:


Kokonaiset kuorimattomat herneet ovat monipuolinen ainesosa, jota voidaan käyttää monella tapaa. Ihanteellinen:

- Keitot ja muhennokset: Lisää herneitä keittoihin ja muhennoksiin antaaksesi niille syvemmän, intensiivisemmän maun ja täyteläisemmän koostumuksen.

- Yhden padan ruoat: Täydellinen yhden padan ruokiin, kuten klassisiin herneisiin kaalin kera tai hernekeittoon.

- Salaatit: Keitetyt herneet sopivat erinomaisesti salaatteihin, sillä ne lisäävät rapeutta ja ravintoarvoa.

- Sose: Keitetyt herneet voidaan sekoittaa tasaiseksi soseeksi, joka voi toimia pohjana erilaisille ruoille, kuten pateille tai vegaanisille hampurilaisille.

- Välipalat: Kypsennyksen ja maustamisen jälkeen herneet voivat olla rapea ja terveellinen välipala.

- Uuniruoat: Ihanteellinen lisä uunissa paistettuihin kasviksiin, lihaan tai ainesosaan kasvistäytteissä.

LUONTOASIANTUNTIJA Kokonaiset kuorettomat herneet ovat tuote, joka rikastuttaa ruokiasi luonnollisella, omaleimaisella maulla ja poikkeuksellisella koostumuksella. Lisää se keittiöösi ja löydä uusia kulinaarisia mahdollisuuksia!





Jotta voit nauttia sen mausta ja kulinaarisista arvoista täysin, on tärkeää kypsentää se oikein.
Tässä on yksityiskohtainen vaiheittainen ohje kokonaisten keltaisten herneiden, kuorimattomien
kypsentämiseen
Ainekset:
- 1 kuppi kokonaisia keltaisia herneitä, kuorimattomia - 3-4 kuppia vettä (tai enemmän, riippuen halutusta koostumuksesta) - Suolaa maun mukaan (valinnainen)
- Laakerinlehti, maustepippuri, muut mausteet (valinnainen)
1. Herneiden valmistus:
Huuhtele: - Huuhtele herneet juoksevan kylmän veden alla, kunnes vesi on kirkasta. Tämä auttaa poistamaan ylimääräisen tärkkelyksen ja mahdolliset pintalikaantumiset.
Liotus: - Liota herneitä runsaassa vedessä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Tämä lyhentää kypsennysaikaa ja tekee herneistä helpommin sulavia. - Liotuksen jälkeen valuta herneet ja huuhtele ne uudelleen.

Kypsennys:
Valmistus kattilassa:
- Siirrä valutetut herneet suureen kattilaan. Valitse paksupohjainen kattila, jotta herneet eivät pala.

Veden lisääminen: - Lisää vettä suhteessa 1:3 tai 1:4, eli jokaista hernekupillista kohden 3-4 kupillista vettä. Voit lisätä vettä, jos haluat nestemäisemmän koostumuksen. Lisäykset (valinnainen): - Lisää laakerinlehteä, maustepippuria tai muita mausteita herneiden maun parantamiseksi.
Kypsennys: - Kiehauta vesi keskilämmöllä. - Vähennä lämpöä, peitä kattila kannella ja keitä herneitä 60–90 minuuttia, kunnes jyvät ovat pehmeitä ja mureita. Keittoaika voi vaihdella herneiden laadun ja iän mukaan.
- Tarkista vedenpinta aika ajoin ja lisää tarvittaessa, jotta herneet eivät tartu kattilan pohjaan. Suola:
- Lisää suolaa maun mukaan kypsennyksen loppupuolella. Suolan lisääminen etukäteen voi pidentää kypsennysaikaa.

Viimeistely:
Valuttaminen (tarvittaessa):
- Jos herneet ovat liian vetisiä kypsennyksen jälkeen, valuta ne varovasti.

Lisäykset: - Jos keität herneitä keittoon, soseeseen tai muuhun reseptiin, lisää sopivat mausteet, vihannekset tai muut ainekset reseptin mukaan. Vinkkejä
Säilytys:
- Keitettyjä herneitä voi säilyttää jääkaapissa 3-4 päivää. Se voidaan myös pakastaa ilmatiiviissä astioissa ja säilyttää useita kuukausia. Näiden vinkkien ansiosta keltaiset herneet kypsyvät täydellisesti, pehmeinä, aromaattisina ja käyttövalmiina monissa herkullisissa ruoissa.

Ravintosisältö per 100 g tuotetta: - energia 1225 kJ / 293 kcal

- rasvaa 1,4 g

josta tyydyttynyttä rasvahappoa 0,22 g
- hiilihydraatteja 60,2 g josta sokereita 0,8 g - kuitua 15 g - proteiinia 23 g - suolaa 0,08 g
Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden mukaan.







Alkuperämaa:
Puola

Valmistaja:

NATURAL EXPERT
PPH Kamil Chojnowski

Nettopaino:
500

g


Allergeenitiedot: Tuote saattaa sisältää allergeeneja: seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi


Säilytysolosuhteet:

Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.

Artikkelin numero

4c9996d7-8826-5d66-880c-69b8ea856e85

KELTAISET HERNEET, KOKONAISIA, KUORITTOMIA 500 g

17,48 €

17,48 €

Varastossa

Ti, 24 kesä - ke, 25 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore