Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg
KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg

KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg

21,67 €

21,67 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Kokonaiset kuoritut keltaiset herneet 1 kg


Ainesosat: Kokonaiset kuoritut herneetKokonaiset kuoritut herneet tulevat Puolasta. Tämä tuote on kuoreton ja akanankehä poistettu asianmukaisesti mukautetuilla teollisuuskoneilla Keltaiset herneet, kokonaiset kuoritut, NATURAL EXPERT -tuotetta, ovat huolellisesti valittuja, kuorittuja herneenjyviä, joille on ominaista poikkeuksellinen herkkyys, luonnollinen maku ja monipuolinen käyttö keittiössä. Huolellisen kuorintaprosessin ansiosta jyvissämme ei ole kovia kuoria, mikä lyhentää kypsennysaikaa ja helpottaa monien maukkaiden ruokien valmistusta. Keltaiset herneet ovat klassinen ainesosa, joka rikastuttaa ruokia täydellisesti miedolla mutta ominaisella maullaan.
























Mihin NATURAL EXPERT -kokonaisia kuorittuja keltaisia herneitä käytetään:
Kokonaiset kuoritut keltaiset herneet ovat monipuolinen ainesosa, joka sopii erinomaisesti:

- Keitot: Sopii erinomaisesti perinteisen hernekeiton, kermaisten keittojen ja muiden liemipohjaisten ruokien valmistukseen, joissa se lisää tiheyttä ja täyteläistä makua.

- Sose: Ihanteellinen sileän ja kermaisen soseen valmistukseen, jota voidaan tarjoilla lihan, kalan tai kasvisten lisäkkeenä.
- Yhden padan ruoat: Täydelliset yhden padan ruokiin, kuten linssi-, puuro- tai riisiruokiin, rikastuttamalla niitä herkällä koostumuksellaan.- Padat: Antaa padoille tiheyttä ja syvän maun, sopii täydellisesti lihan, vihannesten ja mausteiden kanssa.
- Salaatit: Kypsennyksen jälkeen sitä voidaan lisätä salaatteihin, jolloin syntyy mielenkiintoisia makuyhdistelmiä muiden vihannesten, yrttien ja kastikkeiden kanssa.
- Palsternakka: Täydellinen erilaisten tahnojen valmistukseen, esim. hernehummusta, jota voi käyttää dippikastikkeena tai voileipien levitteenä.
- Haudutetut ruoat: Erinomainen ainesosa haudutukseen kasvisten, lihan tai kalan kanssa, jossa se imee itseensä muiden ainesosien maut ja luo harmonisen kokonaisuuden.Keltaiset herneet, kokonaiset kuoret, NATURAL EXPERT on täydellinen valinta ihmisille, jotka etsivät täysiarvoisia, luonnollisia ainesosia, joilla on laaja käyttöalue keittiössä. Se antaa ruoillesi ainutlaatuisen maun ja miellyttää jokaisen hyvän ruoan ystävän makuhermoja!
Kokonaisten halkaistujen keltaisten herneiden keittäminen voi vaikuttaa monimutkaiselta prosessilta, mutta se on itse asiassa yksinkertaista, jos noudatat alla olevia ohjeita.
Näin valmistat ne:
Huuhtele: Huuhtele herneet juoksevan kylmän veden alla pölyn ja muiden epäpuhtauksien poistamiseksi.
Liota herneitä (valinnainen)Keltaisten herneiden liottaminen ei ole välttämätöntä, mutta se voi lyhentää kypsennysaikaa ja parantaa sulavuutta.
Liota 1-2 tuntia
Liota vedessä: Laita herneet suureen kulhoon, lisää vettä (3 osaa vettä 1 osaan herneitä) ja liota 1-2 tuntia.
Valuta ja huuhtele: Liotuksen jälkeen Valuta herneet ja huuhtele kylmän veden alla.

Keltaisten herneiden keittäminen

Keittäminen kattilassaKattilan valmistelu: Käytä suuri kattila kannella.
Lisää vesi: Yhtä osaa herneitä varten lisää 4 osaa tuoretta vettä.
Kiehauta: Kiehauta vesi keskilämmöllä.Kypsennys: Vähennä lämpöä ja keitä herneitä 45-60 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Vaahdon kuoriminen: Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Lisäykset: Voit lisätä laakerinlehtiä, maustepippuria tai palan sipulia antamaan lisämakua.
Suolaaminen: Lisää suola (1 tl per 1 kuppi herneitä) kypsennyksen lopussa.

Valmistelu: Lisää herneet ja vesi painekattilaan.Kypsennys: Keitä keskilämmöllä noin 15-20 minuuttia.Tarkistus: Kun olet valmis, tarkista, että herneet ovat riittävän pehmeitä.

Kypsennys hitaassa liesissä
Valmistelu: Laita herneet ja vesi hitaassa liesissä.

Kypsennys Kypsennä miedolla lämmöllä 4-6 tuntia.

Valuttaminen ja tarjoiluValuttaminen: Valuta herneet kypsennyksen jälkeen, jos et halua säilyttää lientä.Käyttö: Keitettyjä keltaisia herneitä voi lisätä keittoihin, pataan, levitteisiin tai lisänä pääruokiin.Säilytys

- Jääkaappi: Keitettyjä herneitä voi säilyttää jääkaapissa 3-4 päivää.


- Pakastin: Ne voidaan myös pakastaa pidemmäksi aikaa, mikä on käytännöllinen ratkaisu nopeisiin aterioihin.



Ravintosisältö per 100 g tuotetta:

- energia 1225 kJ / 293 kcal

- rasvaa 1,4 g

mukaan lukien tyydyttyneitä rasvahappoja 0,22 g

- hiilihydraatteja 60,2 g

josta sokereita 0,8 g

- kuitua 15,0 g

- proteiinia 23,8 g

- suolaa 0,08 g

Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden mukaan.








Alkuperämaa:

Puola

Valmistaja: NATURAL EXPERT

PPH Kamil ChojnowskiNettopaino: 1 kg

Tiedot allergeeneista:
Tuote saattaa sisältää allergeeneja:

seesami, pähkinät, gluteenia, selleriä, sinappia
Säilytysolosuhteet:


Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.

Artikkelin numero

05acb13b-3d03-57d0-9405-9caf39ac33a2

KELTAISET HERNEET, KOKONAISKUORISET, 1 kg

21,67 €

21,67 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore