Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588
KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

KLAUSBERG

KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

56,19 €

56,19 €

Varastossa

To, 3 huhti - pe, 4 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Kinkkukeitin on erityinen keittiökone, joka on suunniteltu erilaisten kinkkujen, jauhelihan ja muiden lihatuotteiden kypsentämiseen. Yksinkertainen käyttää ja rakentaa. Se koostuu pääsäiliöstä, painelevystä ja kannesta, jossa on jousi. Sen avulla voit valmistaa jopa 1,5 kg lihavalmistetta kerralla. Kattilan kyljessä on reikä, jonka kautta voidaan mitata suoraan lihakuorman lämpötila. Tätä tarkoitusta varten käytetään tukevasti valmistettua ruostumattomasta teräksestä valmistettua lämpömittaria, joka sopii erinomaisesti erityyppisten lihojen paistamiseen. Erikoisasteikko osoittaa tarkasti ihanteellisen lämpötilan siipikarjan, sian, vasikan, lampaan ja naudan paistamiseen. Lämpötila-alue 0°C - +120°C. Setti sisältää myös muovipussit 17x32 cm, 10 kpl pakkauksessa. Pussien käyttö helpottaa lihan työntämistä säiliöön sekä valmiin lihatuotteen poistamista. Tuote on valmistettu kokonaan PE:stä, joka on hyväksytty kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Kalvon paksuus 0,04 mm. Kinkkukoneen mitat: Tilavuus: 1,5l Kokonaiskorkeus: 19,5 cm Putken korkeus: 17 cm Halkaisija 11,5 cm Pussin mitat: Tuotteen leveys: 17 cm Tuotteen korkeus: 32 cm (10 kpl) Lihan valmistusmenetelmä kinkkukoneessa. -Valittu lihapala kannattaa marinoida edellisenä päivänä, jotta se ehtii imeä kaikki mausteiden aromit. -Laita marinoitu liha erityiseen muovipussiin ja laita se sitten pääsäiliöön. - Asetamme painekorkin jousella ja kannella, jolloin suljemme kinkkukoneen lihapalalla. -Aseta kinkkukone kattilaan ja täytä se vedellä 3/4 laitteen korkeudesta. - Aloitamme veden lämmittämisen ja keitämme kinkun valitun reseptin mukaan. Tyypillisesti sitä tulee höyryttää noin 75-80°C:n veden lämpötilassa 2-3 tuntia, jotta lihan lämpötila kinkkukoneen sisällä kohoaa noin 72°C:een. Se ei saa ehdottomasti ylittää 80-90 °C. - Säädämme lämpötilaa ulkoisella lämpömittarilla. Emme kuitenkaan anna veden kiehua. Kinkku on tarkoitettu höyrytettäväksi, ei keitetyksi. -Kun kinkku on kypsää, jäähdytä kinkkukone kaatamalla sen päälle kylmää vettä. Laitamme sen sivuun jäähtymään, laitamme jääkaappiin ja vasta päivän kuluttua, kun liha on saanut tiiviin koostumuksen, otamme pussin valmiin kinkun kanssa.

Artikkelin numero

870db639-28c1-597c-852c-b595099c9520

KLAUSBERG

KINKKUKEITIN 1,5 kg LÄMPÖMITTARIPUSSI KLAUSBERG KB-7588

56,19 €

56,19 €

Varastossa

To, 3 huhti - pe, 4 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore