Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
KURKUMA-JUURAKKO 100g
KURKUMA-JUURAKKO 100g
KURKUMA-JUURAKKO 100g
KURKUMA-JUURAKKO 100g

KURKUMA-JUURAKKO 100g

18,12 €

18,12 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

KURKUMAJUURIKKA 100 g

Ainesosat:
kurkuman juurakkoKurkuman juurakko NATURAL EXPERT on huolellisesti valittuja, kuivattuja kurkuman juurakoita, jotka tunnetaan intensiivisen kullanruskeasta väristään ja tunnusomaisesta, lämpimästä maustaan, jossa on hieman pippurin terävyyttä. Kurkuma, monien keittiöiden, erityisesti aasialaisten, perusraaka-aine, on arvostettu ainutlaatuisen makunsa ja arominsa vuoksi, jotka rikastuttavat ruokia antaen niille tunnusomaisen värin ja syvyyden maussa.






















Mihin Kurkuman juurakkoa LUONNOLLINEN ASIANTUNTIJA käyttää:

Kurkuman juurakko on monipuolinen mauste, jota voidaan käyttää erilaisissa ruoissa ja säilykkeissä. Tässä on joitakin inspiraation lähteitä:
- Intialainen keittiö: Kurkuma on olennainen ainesosa monissa intialaisissa ruokalajeissa, kuten curryssa, dalissa, sabzissa ja masalassa. Lisää kurkumaa haudutettuihin kasviksiin, riisiin tai lihaan parantaaksesi niiden makua ja antaaksesi niille kauniin kullanruskean värin.

- Riisiruoat: Kurkuman juurakko sopii erinomaisesti riisiruokiin, kuten pilafiin, biryaniin, risottoon tai paellaan. Lisää sitä keitettyyn riisiin antaaksesi sille paitsi kauniin värin myös tunnusomaisen maun.

- Keitot: Lisää kurkumaa keittoihin, kuten porkkanakeittoon, linssikeittoon, perunakeittoon, kurpitsakeittoon tai kalakeittoon. Kurkuma antaa keitoille intensiivisen maun ja syvän, kullanruskean värin.
- Kastikkeet ja tahnat: Käytä kurkumaa kastikkeiden ja tahnojen, kuten currykastikkeen, masalakastikkeen, marinaditahnan tai dippikastikkeiden, valmistukseen. Kurkuma rikastuttaa kastikkeiden makua ja aromia antaen niille ainutlaatuisen, mausteisen luonteen.- Kasvisruoat: Kurkuma sopii täydellisesti kasvisten, kuten perunoiden, porkkanoiden, kukkakaalin, kesäkurpitsan tai kurpitsan, kanssa. Lisää sitä paahdettuihin, haudutettuihin tai friteerattuihin kasviksiin parantaaksesi niiden makua ja väriä.
- Aasialainen keittiö: Kurkuma on tärkeä ainesosa aasialaisessa keittiössä, erityisesti Kaakkois-Aasian alueen ruokalajeissa. Lisää kurkumaa ruokiin, kuten thaimaalaiseen curryun, indonesialaiseen satayhin, vietnamilaisiin keittoihin tai malesialaiseen rendangiin.
- Liharuoat: Kurkuma on loistava lisä liharuokiin, erityisesti kanan-, naudan-, lampaan- tai sianlihaan. Sitä voidaan lisätä pataan, paistinpalaan, grillattuihin ruokiin tai muhennoksiin parantamaan niiden makua.
- Lähi-idän keittiö: Kurkumaa käytetään usein Lähi-idän keittiössä esimerkiksi kebabissa, falafelissa, hummuksessa ja kuskussalaateissa. Se lisää ruokiin ainutlaatuisen aromin ja syvyyden maun.- Marinaadit: Käytä kurkumaa aromaattisten marinadien valmistamiseen lihalle, kalalle tai tofulle. Lisää sitä kuivaan mausteseokseen tai märkään marinadiin antaaksesi ruokiin lisämakua ja väriä ennen paistamista, grillaamista tai friteerausta.
- Kasvisruoat: Kurkuma sopii erinomaisesti kasvisruokiin, kuten kasviscurryihin, wokkiruokiin, padoihin, salaatteihin sekä riisi- ja puuroruokiin. Sen intensiivinen maku ja aromi täydentävät täydellisesti vihannesten makua.
- Linssi- ja papuruoat: Kurkuma sopii hyvin yhteen palkokasviruokien, kuten dalin, linssicurryn, papupatojen ja kikherneruokien kanssa. Se antaa niille ainutlaatuisen, mausteisen maun ja kauniin värin.- Mereneläväruoat: Kurkuma sopii erinomaisesti mereneläväruokiin, kuten katkarapucurryyn, kalakeittoon, merenelävärisottoon tai mereneläväsalaatteihin. Se lisää ruokiin syvyyttä makuun ja ainutlaatuista aromia.
- Haudukkeet ja teet: Lisää kurkumaa haudukkeisiin, teehen tai kullanruskeaan maitoon. Sitä voidaan valmistaa inkiväärin, kanelin, kardemumman tai neilikan kanssa aromaattisen, lämmittävän juoman saamiseksi.
- Jälkiruoat: Kurkumaa voidaan käyttää myös jälkiruoissa, kuten jäätelössä, kakuissa, kekseissä, vanukkaassa tai juomissa. Lisää sitä taikinaan tai massaan rikastuttaaksesi niiden makua ja antaaksesi niille kauniin, kullanruskean värin.Kurkuma Rhizome NATURAL EXPERT on mauste, joka antaa ruoille ainutlaatuisen maun ja aromin. Sen intensiivinen, hieman mausteinen maku ja ripaus mausteita tekevät jokaisesta annoksesta ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen, joka rikastuttaa keittiötäsi eksoottisilla, kultaisilla vivahteilla.
Raaka-aine on erittäin kuivaa ja kovaa, ja raastamisen jälkeen se muuttuu kurkumajauheeksi. Hienontamiseen käytä KÄSIRAASTINTA tai VEITSEÄ (kaapimiseen).

Ravintosisältö 100 grammassa tuotetta:
- energia 1307 kJ / 312 kcal
- rasvaa 3,3 g josta tyydyttynyttä rasvahappoa 1,8 g

- hiilihydraatteja 44 g
josta sokereita 3,2 g
- kuitua 23 g

- proteiinia 9,7 g- suolaa 0,07 gAnnetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai erikoiskirjallisuuden mukaan.


Alkuperämaa: IntiaValmistaja:



LUONNONASIASIANTUNTIJA


PPH Kamil Chojnowski



Artikkelin numero

87ee4576-f3c7-5a0b-8c27-e87424d8d398

KURKUMA-JUURAKKO 100g

18,12 €

18,12 €

Varastossa

Pe, 30 touko - ma, 2 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore