Ostoskärry

Ilmainen toimitus yli 29 €

Asiakasarviot

Tuoteturvallisuus

Keräämme parhaillaan kaikkia GPSR-tietoja. Tämän tuotteen tarvittavat GPSR-tiedot päivitetään pian.

Valmistajan tiedot

Valmistajan tiedot eivät ole tällä hetkellä saatavilla.

Vastuuhenkilö

Vastuuhenkilön tiedot eivät ole tällä hetkellä saatavilla.

EAN/GTIN

8592381152192

Ilmoita artikkeli

Ilmoita tähän artikkeliin liittyvästä oikeudellisesta ongelmasta

Olet tekemässä EU:n digitaalipalvelulakiin perustuvan oikeudellisen valituksen.

Ilmoita artikkeli

Ilmoita tähän artikkeliin liittyvästä oikeudellisesta ongelmasta

Olet tekemässä EU:n digitaalipalvelulakiin perustuvan oikeudellisen valituksen.

Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
MAITOKANNUN TERÄS MAITOVAHDOTTAMISEEN 350ml

ORION

MAITOKANNUN TERÄS MAITOVAHDOTTAMISEEN 350ml

43,84 €

43,84 €

Varastossa

To, 3 huhti - pe, 4 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Teräskannu, jota voidaan käyttää maitokannuna lämpimän maidon tarjoiluun kahviin ja maidon vaahdottamiseen höyrysuuttimella varustetuissa espressokoneissa. Kuten tiedät, maito on parasta vaahdottaa metallikannussa, jossa on sopiva nokka, jotta maidon koostumus saadaan oikeaan ja sen voi kaataa kauniisti ja siististi kahviin. Kannussa on latte-artia varten suunniteltu nokka, joka on täydellinen maidon vaahdottamiseen ja cappuccinon valmistamiseen. Materiaali: ruostumaton teräs Mitat: halkaisija 7,5 cm, korkeus 9 cm Tilavuus: 350 ml Yksityiskohdat: - Maitokannu maidon tarjoiluun ja vaahdottamiseen - Varsi ja nokka helpottamaan kaatamista. - Käytännöllinen mittakuppi sisällä, 50 ml välein. - Tšekkiläisen Orion-tuotemerkin alkuperäinen tuote. Kuinka vaahdota maito täydellisesti? Kaada kylmä maito kannuun. Muista, että sitä ei saa käyttää liikaa – vaahdotettu maito kaksinkertaistuu, joten se tarvitsee tilaa. Kallista maitokannua hieman ja työnnä suutin siihen – sen tulee olla juuri maidon pinnan alapuolella. Kytke laite päälle ja vaahdota maito kannulla pyörivin liikkein. Suuttimen tulee olla koko ajan aivan pinnan alla. Kun maito on vaahdotettu ja sen tilavuus kasvanut, siirrämme suutinta hieman syvemmälle, mikä lämmittää alemman maitokerroksen. Ihanteellinen lämpötila on noin 65°C – 70°C. Tässä lämpötilassa maidon sisältämä laktoosi liukenee antaen sille makean maun. Korkeammat lämpötilat saavat munanvalkuaiset juoksemaan, etkä voi vaahdota niitä. Baristat käyttävät joskus erityisiä lämpömittareita, jotka työnnetään kannuihin. Sinulla ei todennäköisesti ole sitä, joten lopeta lämmitys, kun kattila kuumenee epämiellyttävän kuumaksi. Napauta lopuksi kannua niin, että maitokuplat hieman laskevat. Valmis! Voit lisätä espressoon maitoa cappuccinon, latten tai muun kahvin valmistamiseksi.

Artikkelin numero

fb6a14b5-a212-5d07-8fad-dbc43880e95c

ORION

MAITOKANNUN TERÄS MAITOVAHDOTTAMISEEN 350ml

43,84 €

43,84 €

Varastossa

To, 3 huhti - pe, 4 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore