Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Metsänhoitajan makkaramauste 50g
Metsänhoitajan makkaramauste 50g
Metsänhoitajan makkaramauste 50g
Metsänhoitajan makkaramauste 50g
Metsänhoitajan makkaramauste 50g

Metsänhoitajan makkaramauste 50g

17,67 €

17,67 €

Varastossa

Ma, 23 kesä - ti, 24 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

✔️ 50 g tätä seosta riittää noin 4 kg kotitekoisen tuotteen valmistamiseen.

✔️ ___HtM1P14CEhO1D3R__ Ainesosat: ___HtM1P14CEhO1D3R__ mustapippuria, valkosipulia, katajaa, korianteria, lipstikkalehti Tuote saattaa sisältää: gluteenia sisältäviä viljoja, sinappia, selleriä, seesamia ja rikkidioksidia.

Metsänmakkaran resepti Marcin Kostrzewskin mukaan

Ainekset: 50 % siankinkkua

25 % sianpotkaa

  • 25 % sianpekonia
  • 19 g suolaa per 1 kg lihaa
  • Proteiinikaramellikuori fi 45
  • 12,5 g Lesniczy-makkarasekoitusta per 1 kg lihaa
  • 50 ml kylmää vettä per 1 kg lihaa
  • Valmistus:
  • Suolaa lihaa erikseen 24–48 tuntia.

Tämän jälkeen pujota kinkku ruuvin läpi, jauha rysty 4 mm:n siivilän läpi ja pekoni 8 mm:n siivilän läpi.

Jauhamisen jälkeen lisää lihaan sopiva määrä Leśniczy'n makkaraseosta ja kylmää vettä ja vaivaa koko seos tahmeaksi.

Laita valmistettu massa jääkaappiin tunniksi.

Sillä välin liota 45 mm:n proteiinikaramellikuoria lämpimässä vedessä noin tunnin ajan. Täytä sitten kuoret niin, ettei niihin jää ilmaa. Kuivaa ja kuumenna valmiit patukat huolellisesti.

Esilämmitä savustamo 60°C:een ja savusta makkaraa 3 tuntia pyökki-/leppälastujen kanssa. Kuumenna sitten 80°C:ssa 30 minuuttia, laita kylmään veteen, anna jäähtyä jääkaapissa ja valmista.

Nauti!

Artikkelin numero

fc622cb7-0a8d-596b-80a2-aed34b3382d5

Metsänhoitajan makkaramauste 50g

17,67 €

17,67 €

Varastossa

Ma, 23 kesä - ti, 24 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore