Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Nestemäinen vehnämallasuute Gozdawa 1,7 kg
Nestemäinen vehnämallasuute Gozdawa 1,7 kg
Nestemäinen vehnämallasuute Gozdawa 1,7 kg
-30 %

Gozdawa

Nestemäinen vehnämallasuute Gozdawa 1,7 kg

30,58 €

30,58 €

Aikaisempi alin hinta:

43,82 €

Varastossa

Ma, 28 huhti - ti, 29 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Nestemäinen vehnämallasuute Maltasuute, jota kutsutaan myös mallasuutteeksi, on nestemäinen tai tahnaaine, joka saadaan maltaiden uuttoprosessista, joka on oluen perusainesosa. Se on tärkeä ainesosa oluen valmistusprosessissa, koska se tarjoaa sokereita, aromeja ja väriaineita, jotka ovat välttämättömiä alkoholin valmistuksessa ja antavat oluelle sen luonteenomaiset maut ja värit. Käyttö: olutvierteen perusainesosa, suositellaan kaikille mallasuutteista valmistetuille oluille, käytetään 1 kg sokerin sijasta oluen keittämisessä panimosarjoista, parantaa oluen laatua radikaalisti ja lisää oluen täyteläisyyttä ja vahvuutta, lisäaine mässausprosessilla valmistetuille vahvoille oluille, lisäaine leivän leivontaan. ja kotitekoisia säilykkeitä. Ainesosat: Mallasuute koostuu pääasiassa sokereista, jotka on saatu liuenneista mallaskomponenteista, kuten maltotrioosista, glukoosista ja maltoosista. Se voi myös sisältää tiettyjä aromaattisia aineita, värejä ja ravintoaineita. Väri: Mallasuutteen väri riippuu sen valmistukseen käytetyn maltaan tyypistä. Sillä voi olla erilaisia sävyjä vaaleankultaisesta tummanruskeaan. Maku ja tuoksu: Mallasuutteessa on mallassokereille tyypillistä makeaa makua. Se lisää olueen myös hienovaraisia aromaattisia vivahteita, jotka tulevat mallasaineksista, kuten karamellista, paahdetusta leivästä ja hedelmäisistä vivahteista. Käyttö: Mallasuute on keskeinen ainesosa oluen valmistusprosessissa. Se lisää käymiskykyisiä sokereita, jotka hiiva muuttaa alkoholiksi ja hiilidioksidiksi. Se vastaa myös oluelle sopivan maun ja aromin antamisesta. Panimossa käytetyn mallasuutteen määrä ja tyyppi vaikuttavat oluen tyyppiin ja tyyliin. Muoto: Mallasuutetta on saatavana useissa muodoissa, mukaan lukien nestemäinen (tahna) ja jauhettu. Nestemäinen muoto on suositumpi kaupallisessa panimossa sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Käyttö kotipanimossa: Kotipanimossa mallasuutetta voidaan käyttää panimoprosessin helpottamiseksi, erityisesti aloitteleville panimoille, jotka eivät halua osallistua koko maltaan mässausprosessiin. Mallasuutteen valmistus: Mallasuutetta valmistetaan liottamalla ja keittämällä mallas, minkä jälkeen neste erotetaan kiinteästä jäännöksestä. Tämä neste väkevöidään sitten mallasuutteen saamiseksi

Artikkelin numero

5e6dfe9c-65d3-5ec0-9ce9-729912dd0b9b

Gozdawa

Nestemäinen vehnämallasuute Gozdawa 1,7 kg

30,58 €

30,58 €

Aikaisempi alin hinta:

43,82 €

Varastossa

Ma, 28 huhti - ti, 29 huhti


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore