Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
PIENET PAVUT 5kg
PIENET PAVUT 5kg
PIENET PAVUT 5kg
PIENET PAVUT 5kg
PIENET PAVUT 5kg

PIENET PAVUT 5kg

45,26 €

45,26 €

Varastossa

Ma, 9 kesä - ti, 10 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

PIENET PAVUT 5kg



Ainekset:
Pienet valkoiset pavut







Pienet valkoiset pavut ovat monipuolinen keittiöraaka-aine, jolla on mieto, hieman pähkinäinen maku ja herkkä, kermainen koostumus. Se on erinomainen lisä moniin ruokiin, niin liha- kuin kasvisruokiinkin. NATURAL EXPERTin pienet valkoiset pavut ovat huolella valittuja jyviä, jotka säilyttävät parhaan makunsa ja kulinaariset ominaisuutensa.



Mihin pieniä valkoisia papuja käytetään:


- Keitot: Pienet valkoiset pavut sopivat täydellisesti keittoihin, kuten klassiseen papukeittoon, minestronekeittoon, kasviskeittoon tai tomaattikeittoon. Se lisää keittoihin kermaisen rakenteen ja rikkaan maun.

- Salaatit: Käytä pieniä valkoisia papuja ainesosana salaateissa. Se sopii hyvin yhteen vihannesten, kuten tomaattien, kurkkujen, paprikoiden, sipulien ja yrttien, kanssa. Se sopii täydellisesti tonnikala-, kana- tai fetajuustosalaattien kanssa.
- Padat ja muhennokset: Lisää pieniä valkoisia papuja padoihin, haudukkeisiin ja yhden padan ruokiin. Se sopii hyvin lihan, kasvisten ja mausteiden kanssa, luoden täyttäviä ja aromaattisia ruokia.

- Alkuruokia: Valmista valkopaputahna sekoittamalla keitettyjä papuja oliiviöljyn, valkosipulin, sitruunamehun ja suosikkiyrttiesi kanssa. Tämä dippi sopii täydellisesti leivän päälle levitettäväksi, kasvisten lisukkeeksi tai alkupalaksi.
- Padat: Pienet valkoiset pavut sopivat täydellisesti kasvis-, liha- ja pastapataan. Se lisää ruokiin ravintoarvoa ja hienovaraista makua.

- Kasvisruoat: Käytä pieniä valkoisia papuja kasvisruoissa, kuten kasviscurryssa, chili sin carnessa, paistetuissa pavuissa tai kasvispihveissä. Se on erinomainen kasviproteiinin lähde. - Chili con carne: Lisää perinteiseen chili con carneen pieniä valkoisia papuja parantaaksesi ruoan makua ja rakennetta. Pavut imevät mausteiden ja kastikkeen maut täydellisesti.

- Aamiaiset: Pieniä valkoisia papuja voidaan käyttää lisänä aamiaisiin, kuten englantilaiseen aamiaiseen, jossa niitä tarjoillaan munien, makkaroiden, tomaattien ja sienten kanssa.

- Pavut Bretonissa: Pienet valkoiset pavut ovat Bretonissa suositun papuruokalajin pääraaka-aine, ja ne valmistetaan pekonin, makkaroiden, sipulien ja tomaattien kanssa.

- Leivät ja leivonnaiset: Lisää pieniä valkoisia papuja leipätaikinaan tai sämpylöiden joukkoon antaaksesi leivälle ainutlaatuisen rakenteen ja rikastuttaaksesi sitä kasviproteiinilla. Pienet valkoiset pavut NATURAL EXPERT ovat huippulaatuinen tuote, joka tuo keittiöösi herkän maun ja kermaisen rakenteen rikastuttaen arkiruokia ainutlaatuisella, täyttävällä aksentilla.
Tässä on vaiheittainen opas papujen kypsentämiseen:

1.
Papujen valinta ja valmistus - Paputyyppi: Valitse keitettävät pienet pavut (esim. mung pavut, adzukipavut, pienet valkoiset pavut).
- Tarkastus: Lajittele pavut kivien ja vaurioituneiden jyvien poistamiseksi.
2. Papujen liotus
- Miksi liottaa? Papujen liottaminen nopeuttaa kypsennysprosessia ja vähentää ilmavaivoja aiheuttavien oligosakkaridien määrää. - Miten liottaa? Huuhtele pavut kylmällä vedellä ja liota niitä sitten runsaassa vedessä vähintään 4–8 tuntia tai yön yli. Käytä 1 osaan papuja 3 osaa vettä.
- Nopea menetelmä: Jos sinulla ei ole paljon aikaa, voit käyttää nopeaa liotusmenetelmää: keitä pavut vedessä, keitä 2 minuuttia, ota sitten pois liedeltä ja anna hautua 1 tunti.
3. Valuttaminen ja huuhtelu
- Liotuksen jälkeen: Valuta pavut ja huuhtele ne juoksevan veden alla. Liottaminen vapauttaa epäpuhtauksia ja ravitsemuksellisia haitallisia aineita, joten se kannattaa huuhdella huolellisesti.

4. Papujen keittäminen

- Kattilan valinta: Käytä sopivan kokoista kattilaa, jossa on kansi. - Suhteet: Käytä 3 osaa tuoretta vettä 1 osaan papuja. - Kypsentäminen: Kiehauta vesi ja pavut, vähennä sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen kannen alla. - Kypsennysaika: Kypsennysaika vaihtelee pavun mukaan, mutta pienten papujen kypsyminen kestää yleensä 45 minuutista 1 tuntiin. Mungpavut ovat valmiita vain 25–30 minuutissa. - Kontrolli: Tarkista aika ajoin, ovatko pavut pehmeitä ja tarvitseeko lisätä vettä.
- Lisäykset: Voit lisätä kiehuviin papuihin laakerinlehteä, maustepippuria tai valkosipulia niiden maun parantamiseksi.
5. Suolaaminen - Milloin suolata? Pavut tulisi suolata kypsennyksen loppupuolella, koska suolan lisääminen alussa voi tehdä pavuista kovia ja hidastaa kypsymistä.
- Suolan määrä: Lisää noin 1 tl suolaa per 1 kuppi (noin 200 g) papuja.

6. Siivilöinti ja tarjoilu
- Kypsennyksen jälkeen: Valuta pavut, jos et halua säilyttää lientä. Voit lisätä papuja salaatteihin, keittoihin, muhennoksiin tai tarjoilla niitä pääruokien lisukkeena.

Lisävinkkejä: - Säilytys: Keitettyjä papuja voi säilyttää jääkaapissa 3-4 päivää tai pakastaa myöhempää käyttöä varten.

Pienten papujen keittäminen on helppoa, ja oikealla valmistelulla saat terveellisen ja maukkaan lisän moniin ruokiin.

Ravintosisältö 100 grammassa tuotetta: Energia 1507 kJ / 360 kcal Rasvaa 1,3 g josta tyydyttynyttä 0,2 g Hiilihydraatteja 50 g

josta sokereita 2,5 g

Proteiinia 29,5 g
Suolaa 0,05 g Annetut arvot on määritetty toimittajiemme tietojen tai asiantuntijan tietojen mukaan. kirjallisuus.





Alkuperämaa:
Puola


Nettopaino:
5 kg

Valmistaja:
NATURAL EXPERT
PPH Kamil Chojnowski







Allergeenitiedot: Tuote saattaa sisältää allergeeneja:
seesami, pähkinät, gluteeni, selleri, sinappi


Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa


Artikkelin numero

17f2cf7b-1341-5a71-9ea2-ec047e9a3e8a

PIENET PAVUT 5kg

45,26 €

45,26 €

Varastossa

Ma, 9 kesä - ti, 10 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore