Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suoritusk
Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suoritusk
Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suoritusk
Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suoritusk

Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suorit...

47,00 €

47,00 €

Varastossa

Ke, 9 heinä - pe, 11 heinä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

HEMSTIL

Tuotteen kuvaus

Samura KAIJU 9

4" Yanagiba-veitsi edustaa japanilaisen kulinaarisen käsityötaidon taidetta, ja se on suunniteltu asiantuntevasti sekä ammattikokeille että kotikokeille, jotka vaativat tarkkuutta ja poikkeuksellista suorituskykyä keittiövälineiltään.

Tärkeimmät ominaisuudet:

    Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi edustaa japanilaisen kulinaarisen käsityötaidon taidetta, ja se on suunniteltu asiantuntevasti sekä ammattikokeille että kotikokeille, jotka vaativat tarkkuutta ja poikkeuksellista suorituskykyä keittiövälineiltään. Valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta teräksestä, tämä veitsi on suunniteltu tarjoamaan partaveitsen

    terävää leikkaustarkkuutta, jonka avulla voit leikata kalaa, lihaa ja vihanneksia vertaansa vailla olevalla helppoudella ja hienostuneisuudella. Sen pitkänomainen terä sopii erityisesti sushin ja sashimin valmistukseen, varmistaen, että jokainen viipale on puhdas ja kauniisti esitetty, parantaen sekä ruoan makua että visuaalista houkuttelevuutta. Erityisesti terän ainutlaatuinen muotoilu vastaa sekä ammattikokkien että kulinaaristen harrastajien tarpeisiin. 9.4

  • tuuman pituus tarjoaa runsaasti leikkauspintaa, kun taas partaveitsen

  • ohut reuna minimoi vastuksen, mahdollistaen sulavan liikkeen jokaisella vedolla. Tämä yksityiskohtiin paneutuminen ei ainoastaan auta saavuttamaan täydellistä leikkausta, vaan myös vähentää tarpeetonta rasitusta ranteessa, tehden pitkäaikaisesta käytöstä mukavaa. Veitsen kevyt rakenne varmistaa, että voit ylläpitää asiantuntevaa hallintaa, työskentelitpä sitten herkkien ainesosien tai tukevien lihojen parissa. Lisäksi Samura KAIJU Yanagiba-veitsen kahva on suunniteltu huolellisesti optimaalista otetta ja mukavuutta varten. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, se tarjoaa turvallisen otteen, joka parantaa ohjattavuutta ja suorituskykyä käytön aikana. Tämä esteettinen ja toiminnallinen osa sulautuu saumattomasti sekä moderneihin että perinteisiin keittiöympäristöihin, varmistaen, että siitä tulee olennainen osa kulinaarista kokemustasi. Kohota kulinaarisia taitojasi ja taiteellisuuttasi Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsellä, täydellisellä perinteen ja innovaation yhdistelmällä, joka inspiroi kulinaarista luovuuttasi vuosiksi eteenpäin.

Välttämätön työkalu jokaiseen keittiöön.

Artikkelin numero

4d76364d-cdd3-5335-93ed-1510bf1ce341

Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsi - Ensiluokkainen japanilainen teräskeittiöveitsi tarkkaan viipalointiin ja poikkeukselliseen kulinaariseen suorit...

47,00 €

47,00 €

Varastossa

Ke, 9 heinä - pe, 11 heinä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

HEMSTIL