Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Samura KAIJU 9.4" Yanagiba -veitsi - Poikkeuksellinen japanilainen teräs terä tarkkaan sushin ja sashimin valmistukseen

Samura KAIJU 9.4" Yanagiba -veitsi - Poikkeuksellinen japanilainen teräs terä tarkkaan sushin ja sashimin valmistukseen

37,20 €

37,20 €

Varastossa

Ti, 8 heinä - to, 10 heinä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

HEMSTIL

Tuotteen kuvaus

Koe tarkkuusleikkaamisen taide Samura KAIJU 9

4" Yanagiba-veitsellä, joka on olennainen työkalu sushin ja sashimin valmistukseen omistautuneille kokeille ja kulinaarisille harrastajille.

Keskeiset ominaisuudet:

    Koe tarkkuusleikkaamisen taide Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsellä, joka on olennainen työkalu sushin ja sashimin valmistukseen omistautuneille kokeille ja kulinaarisille harrastajille. Tämä veitsi on huolellisesti valmistettu poikkeuksellisesta japanilaisesta teräksestä, ja se on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa terävyyttä ja kestävyyttä, mikä tekee siitä välttämättömän lisän keittiöösi. Pitkän ja hoikan teränsä ansiosta Yanagiba mahdollistaa saumattomat leikkaukset ja kauniisti esitellyt annokset, varmistaen, että jokainen kalanpala leikataan taidolla ja tarkkuudella. Samura KAIJU -veitsen innovatiivinen muotoilu yhdistää perinteisen käsityötaidon ja modernin teknologian, tuloksena on terä, joka ei ainoastaan toimi kauniisti, vaan myös kestää aikaa. Terän reuna on hiottu täydellisyyteen, mikä mahdollistaa partaveitsen

    ohuisten viipaleiden leikkaamisen, jotka parantavat kalan makuja ja tekstuureja. Tämä veitsi on optimoitu tarkkoihin leikkauksiin, mikä tekee siitä ihanteellisen sushirullien, sashimi-annosten ja muiden monimutkaisten ruokien valmistukseen, joissa esillepano on avainasemassa. Ergonomisesti suunniteltu Samura KAIJU Yanagiba -veitsen kahva tarjoaa mukavan otteen, varmistaen hallinnan ja vakauden työskennellessäsi. Olitpa sitten ammattikokki vilkkaassa ravintolassa tai intohimoinen kotikokki, tämä veitsi muuttaa sushin ja sashimin valmistuksen taiteeksi. Kohota kulinaarisia taitojasi ja nauti japanilaisen terän

    valmistuksen käsityöstä Samura KAIJU 9.4" Yanagiba-veitsellä, joka on välttämätön työkalu kaikille, jotka ovat vakavissaan nauttimassa ja luomassa hienostunutta japanilaista ruokaa.

Välttämätön työkalu jokaiseen keittiöön.

Artikkelin numero

e3608662-348a-5088-862f-72c683825f02

Samura KAIJU 9.4" Yanagiba -veitsi - Poikkeuksellinen japanilainen teräs terä tarkkaan sushin ja sashimin valmistukseen

37,20 €

37,20 €

Varastossa

Ti, 8 heinä - to, 10 heinä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

HEMSTIL