Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Shiori 撓 Hamburg Surai - leivänleikkausveitsi saksalaisesta teräksestä 1.4116
Shiori 撓 Hamburg Surai - leivänleikkausveitsi saksalaisesta teräksestä 1.4116
Shiori 撓 Hamburg Surai - leivänleikkausveitsi saksalaisesta teräksestä 1.4116

Shiori 撓 Hamburg Surai - leivänleikkausveitsi saksalaisesta teräksestä 1.4116

123,95 €

123,95 €

Varastossa

To, 22 touko - pe, 23 touko


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore


Tuotteen kuvaus

Korkeinta laatua sukupolvien ajan suoraan Solingenista Hamburg Surai -sarjan Shiori-veitsi valmistettiin saksalaisessa tehtaassa Solingenissa. Tämä tehdas aloitti ensimmäisen käsityönsä 300 vuotta sitten. Teräksen takomisen perinnettä viljellään edelleen tähän päivään asti, ja yhdistettynä nykyaikaisen teknologian käyttöön se mahdollistaa korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen. Suosittelemme lukemaan artikkelimme "VEITSTEHDAS SOLINGENISSA: PERINTEÄ JA LAATUA VUOSIASI", jossa opit sekä tästä historiallisesta tehtaasta että Shiori Hamburg -veitsien luomisesta: klikkaa tästä Oikea leivän leikkaamiseen vai mikä terä? Kun valitset leipäveistä, kiinnitä ensinnäkin huomiota terään. Sen tulee olla riittävän pitkä, jotta siitä voidaan leikata sämpylää, patonkia tai isoa maalaisleipää. On myös tärkeää käyttää korkealaatuisia materiaaleja, jotta ei ole huolta terän nopeasti ja usein tylsistymisestä sekä sen vaurioista tai korroosiosta. Hampaat ovat myös hyödyllisiä, sillä ne käsittelevät tehokkaasti tuoretta, rapeaa leipää leikkaamalla sen tasaisiksi, esteettisiksi viipaleiksi. Shiori Hamburg Surai -keittiöveitsi täyttää kaikki nämä vaatimukset. Sen sahalaitainen terä on 22 cm pitkä ja valmistettu alkuperäisestä saksalaisesta 1.4116 ruostumattomasta teräksestä. Tällä materiaalilla on erinomaiset leikkausominaisuudet, se säilyttää terävyyden erittäin pitkään, sille on ominaista korkea kovuus (tämän veitsimallin kovuus on 56 +/-1HRC*) ja se kestää korroosiota keittiöolosuhteissa. Se sopii erinomaisesti erilaisten, sekä tuoreiden että usean päivän ikäisten leipien leikkaamiseen, eikä repeä tai murskaa tuotteita. Riippumatta siitä, onko kyseessä pehmeitä sämpylöitä tai rapeaa leipää suoraan uunista, tämä veitsi tekee aamiaisen valmistamisesta todellisen nautinnon ja leipä säilyttää täydellisen muotonsa. Shiori Hamburg Suraita voidaan käyttää myös vihannesten ja hedelmien leikkaamiseen, joiden kuori on kova, mutta samalla pehmeä. Toimii hyvin myös ammattikeittiöissä, mm. ravintoloissa ja hotelleissa. Ergonominen kahva = turvallisuus ja mukavuus Shiori Hamburg Surai -leipäveitsi takaa korkean tarkkuuden ergonomisen kahvansa ansiosta. Muotoiltu kahva istuu täydellisesti käteen väsyttämättä sitä pitkäaikaisenkaan käytön jälkeen. Ensiluokkaisen italialaisen oliivipuun käyttö takaa, että veitsi ei luiskahda käsistäsi. Tällä materiaalilla on liukastumista estäviä ominaisuuksia, se kestää kosteutta, ei ime keittiön hajuja ja sopii intensiiviseen käyttöön. Kaikki tämä tekee Shiori-leipäveitsen käytöstä turvallista ja kätevää. Kuinka säilyttää leipäveitsi? Leipäveitset kannattaa säilyttää helposti saatavilla olevassa paikassa. Se on loppujen lopuksi työkalu jokapäiväiseen käyttöön. Kaappiin tai laatikkoon kurkottaminen voi olla väsyttävää, varsinkin kun siellä on muita keittiövälineitä. Käytännöllinen ratkaisu ovat puupalikat ja magneettinauhat, jotka on helppo asentaa keittiön seinälle tai keittiökalusteiden elementteihin. Tämän tyyppisen veitsisäilytyksen etuna ei ole vain mukavuus, vaan myös turvallisuus ja hygienia. Erinomaisten raaka-aineiden yhdistelmä takaa, että leipäveitsi on joustava, kova ja aina terävä. Shiori Hamburg Surain eleganssi, tarkkuus ja kestävyys täyttävät vaativimpienkin ihmisten odotukset. Tärkeää tietoa: Jokainen kahva on valmistettu luonnon oliivipuusta, joten se voi näyttää erilaiselta kuin kuvassa. Terä on öljytty tehtaalla suojaamaan korroosiolta. Pese veitsi huolellisesti ennen ensimmäistä käyttöä ja kuivaa se. Vasta sitten se on käyttövalmis. HRC-kovuus - tämä on kriteeri, jonka avulla voit määrittää veitsen luokan, joka ilmaistaan asteina HRC (Rockwell-asteikko). Se kertoo meille, kuinka kovaa veitsen valmistukseen käytetty teräs on. Mitä korkeampi arvo ilmaistaan HRC-asteina, sitä parempi on teräs, josta veitsi on taottu, ja siten terä pysyy terävänä pidempään ja vaatii teroitusta harvemmin.

Artikkelin numero

2f9a2af6-8b79-502c-bae1-2eb70d076df4

Shiori 撓 Hamburg Surai - leivänleikkausveitsi saksalaisesta teräksestä 1.4116

123,95 €

123,95 €

Varastossa

To, 22 touko - pe, 23 touko


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore