Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Ilmainen toimitus yli 29 € tilauksille
Asiakaspalvelu
Valkosipulimakkaran mausteseos 66g
Valkosipulimakkaran mausteseos 66g
Valkosipulimakkaran mausteseos 66g
Valkosipulimakkaran mausteseos 66g
Valkosipulimakkaran mausteseos 66g

Valkosipulimakkaran mausteseos 66g

18,04 €

18,04 €

Varastossa

Ma, 23 kesä - ti, 24 kesä


Turvallinen maksu

14 päivää avoin osto


Myyjä ja toimittaja

Extrastore

Tuotteen kuvaus

Tuotteen laatu: ⭐⭐⭐⭐⭐

▶️ Valkoinen makkarasekoitus - ovat luonnollisia ainesosia ilman lisättyä suolaa ja sokeria, joiden avulla voit valmistaa herkullisia, aromaattisia ja terveellisiä ruokia perheelle ja ystäville.

__HtM1P14CEhO1D3R___-seos sopii täydellisesti lihan kanssa – suosittelemme -sekoitusta valkoisen makkaran valmistukseen. ✔️

50 g tätä seosta riittää noin 4 kg ___HtM1P14CEhO1D3R__ kotitekoisen tuotteen valmistamiseen. ✔️ ___HtM1P14CEhO1D3R__ Ainesosat: ___HtM1P14CEhO1D3R__ valkosipuli, ___HtM1P14CEhO1D3R__ mustapippuri, majoraani, sinapinsiemen. Säilytä kuivassa ja varjoisassa paikassa.

Seos ei sisällä suolaa eikä natriumglutamaattia. Tuote saattaa sisältää: gluteenia sisältäviä viljoja, sinappia, selleriä, seesamia, rikkidioksidia.   Valkosipulimakkara (4 kg lihaa kohden)

Ainekset:

60 % Siankinkkua (vähärasvaista) 2,4 kg - Jauhettu 10/12 mm:n siivilässä

40 % Sianpekonilihaa (rasvaista) 1,6 kg - Jauhettu 4/6 mm:n siivilässä Kylmää vettä (keitettynä) 320 ml

Jelux-mausteseos 4 kg:lle

Resepti:

  • Vaivaa jauhettu siankinkku (vähärasvainen) mausteseoksen kanssa lisäämällä 1/2 vettä. Vaivaa, kunnes seos on hieman tahmeaa. Lisää sitten jauhettu pekoni, kaada joukkoon loput vedestä ja sekoita, kunnes saat tasaisen tahmean massan.
  • Laita valmis massa jääkaappiin 2/3 tunniksi.
  • Otettuasi massan jääkaapista, työnnä liha 26/28 tai 28/30 porsaan suoliin ja kiehauta 75–78 °C:ssa vedessä niin, että makkaran lämpötila on sisältä noin 70–72 °C.
  • Suolisto 26/28 höyrytä 25 minuuttia

Suolisto 28/30 höyrytä 30 minuuttia

  • Veden alkulämpötilan tulisi olla 85–90 °C ennen höyryttämistä, jotta se ei laske alle 75 °C makkaroiden lisäämisen jälkeen
  • Artikkelin numero

    9c66abf9-3ec3-5f9e-abac-bfade297d0d0

    Valkosipulimakkaran mausteseos 66g

    18,04 €

    18,04 €

    Varastossa

    Ma, 23 kesä - ti, 24 kesä


    Turvallinen maksu

    14 päivää avoin osto


    Myyjä ja toimittaja

    Extrastore