Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm

Ilmainen toimitus
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
Bestway Hydro-Force Ventura kajakki 280x86 cm
275,98 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-9 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä Bestwayn Hydro-Force Ventura -kajakki on täydellinen retkelle uima-altaan ääressä tai järvellä. Kaikkien kovimmalle seikkailijalle rakennettu, korkealuokkainen nailonpinnoitettu Ventura-kajakki kestää luonnon ankarimpiakin elementtejä. Kangas on öljynkestävä, vedenpitävä ja se kestää myös voimakkaita UV-säteitä. Ensiluokkainen nailonpinnoite estää myös helposti puhkeamista ja se on valmistettu kestämään joen karut ja usein kiviset vedet. Tällä kestävällä kajakilla voit laskea alas mutkittelevia jokia tai meloa järvillä tai läpi rauhallisen avoimen veden. Kajakissa on yksi istuin säädettävällä selkänojalla, joka lisää mukavuutta ja tukea. Kaikki olennaiset tarvikkeet, kuten proteiini ja vesi mahtuvat helposti ulottuvilla oleviin säilytyslokeroihin. Kajakissa on myös irrotettava säilytyspussi, jonka avulla voit käyttää tarvikkeita veden läpi meloessasi. Kaksipuoliset alumiiniset airot ovat kevyet ja ne pysyvät turvallisesti paikoillaan airolukkojen avulla. Kun kajakki on täytetty käsipumpun avulla kokonaan täyteen, se on 2,8 m pitkä ja voi kantaa painoa 100 kg asti. Siinä on tukevat kangaskahvat molemmin puolin, mikä helpottaa kajakin siirtämistä huomattavasti. Ventura-kajakissa on irrotettavat evät ohjaamisen vakauttamiseksi ja nopeuden lisäämiseksi.
 • Materiaali: korkealuokkainen nailonpinnoite
 • Mitat täytettynä: 280 x 86 cm (P x L)
 • Käyttäjäkapasiteetti: 1 aikuinen
 • Painorajoitus: 100 kg
 • Yksi 2,18 m kaksipuolinen alumiininen kajakkimela
 • Irrotettavat evät maksimoivat nopeuden ja hallittavuuden
 • Säädettävä istuin, jossa säilytystila tärkeille tavaroille
 • Sisältää airolukot
 • Sisältää säilytyslaukun
 • Käsipumppu mekaanisella painemittarilla
 • Bestway-tuotenumero: 65118
 • Toimitus sisältää:
 • 1 x kajakki
 • 1 x kaksipuolinen mela
 • 1 x käsipumppu
 • 1 x säilytyslaukku
 • SKU:92901
 • EAN:8720286136355

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .