Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

CARVER 31,75" CI MUSTA KAUNEUS SURFSKATE COMPLETE CX RAW
CARVER 31,75" CI MUSTA KAUNEUS SURFSKATE COMPLETE CX RAW
CARVER 31,75" CI MUSTA KAUNEUS SURFSKATE COMPLETE CX RAW

1 / 3

CARVER 31,75" CI MUSTA KAUNEUS SURFSKATE COMPLETE CX RAW

375,95
376 €
Tämä klassinen pintail on kapea levy, jossa on pitkä akseliväli, jonka avulla voit piirtää mukavia pitkiä viivoja matkan varrella. Klassisen surffauksen kanavoinnin avulla, jossa teho, virtaus ja nopeus ovat tärkein asia, tämän laudan avulla voit li
Lue lisää

Tämä klassinen pintail on kapea levy, jossa on pitkä akseliväli, jonka avulla voit piirtää mukavia pitkiä viivoja matkan varrella. Klassisen surffauksen kanavoinnin avulla, jossa teho, virtaus ja nopeus ovat tärkein asia, tämän laudan avulla voit liikkua tyylillä, jota et tiennyt voivasi saavuttaa. Vallankumoukselliset Roundhouse Mag -pyörät, joissa on kovera kosketuspinta, mahdollistavat tarttumisen ja repimisen!


Voit määrittää laudan joko C7- tai CX-kuorma-autoilla. Cx: n avulla voit saada ilmaa ja ratsastaa fakiella, ja C7: n avulla voit pumpata voimalla ja tuntea surffaavasi. Saat myös 68mm Roundhouse-renkaat, jotka sopivat erinomaisesti pidon pitämiseen ja nopeaan pumppaukseen.


Cx kuorma-autot

Kevyt TKP-kuorma-auto. Siinä on patentoitu geometria, joka tekee pumppaamisesta paljon tehokkaampaa. Tämä tarkoittaa, että voit saada kaiken energiasi suoraan pumppuihin ja siirtyä eteenpäin. Se, että tämä kuorma-auto perustuu tavallisiin skeitti-TKP-kuorma-autoihin, helpottaa lentojen laskeutumista ja fakien ajamista kuin C7: llä. Tämä voi auttaa sinua ilmaliikkeissä ja jopa ajokytkimessä!


C7 kuorma-autot 

Rekka, joka aloitti kaiken. Tämä on ainoa surffilauta-auto, joka teki surffiluistimesta todellisen asian. Se on tehty kaikkien aikojen nopeimmaksi pumppaavaksi, tasaisimmaksi kääntyväksi kuorma-autoksi, ja siinä on patentoitu järjestelmä etukuorma-auton toisella akselilla, jonka avulla voit napsauttaa nenääsi ja heilua hännästä. Tämä työntää sinut eteen suurella nopeudella. Kuinka samanlainen tämä liike on surffaamiseen, siksi monet ammattilaiset ja amatööri surffaajat valitsevat nämä kuorma-autot harjoittelemaan liikkeitään.


Roundhouse renkaat

Nämä pyörät on suunniteltu erityisesti Carver-kuorma-autoille. Ne tarjoavat paljon pitoa ja pitoa. Näiden pyörien huulet on valmistettu tavalla, joka optimoi pumpun, ja tuntuu siltä, että aalto työntää sinut ulos jokaisesta terävästä käänteestä heidän kanssaan.

Katso lisää tuoteryhmästä Urheilu Skeittilautailu Skeittilaudat

Tuotetiedot

EAN 0420411063164
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja