Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Dippiteline PT050, inSPORTline
Dippiteline PT050, inSPORTline

1 / 2

Dippiteline PT050, inSPORTline

330 €
inSPORTlinen vapaasti seisova dippiteline tehokkaaseen koko ylävartalon harjoitteluun. Se sopii ennen kaikkea kolmipäisten lihasten, olkapäiden, olkavarsilihasten ja rintakehän harjoittamiseen oman kehon painolla, joka toimii vastuksena. Vakaa terä
Lue lisää
inSPORTlinen vapaasti seisova dippiteline tehokkaaseen koko ylävartalon harjoitteluun. Se sopii ennen kaikkea kolmipäisten lihasten, olkapäiden, olkavarsilihasten ja rintakehän harjoittamiseen oman kehon painolla, joka toimii vastuksena.

Vakaa teräsrakenne on ylileveillä kehyksillä. Laitteessa on miellyttävät ja kumiset anti-skip -käsikahvat, jotka molemmat ovat 32 cm pitkiä. PT050-mallissa on älykkäästi suunniteltu alhaalle 19 cm pitkät käsikahvat, joista voit ottaa tukea, kun esimerkiksi harjoittelet kolmipäisten lihasten etunojapunnerruksia ja tavallisia etunojapunnerruksia.

Kiitos pohjan kulmissa sijaitsevien kumisten suojatulppien, teline seisoo täysin paikallaan, kun liikut siinä. Henkilöille, jotka haluavat omaa painoaan enemmän kuormitusta, toimii erinomaisesti raskaampi paino esimerkiksi painovyöllä harjoittelun aikana.

Tämä dippiteline soveltuu ensisijaisesti kaupalliseen käyttöön esimerkiksi kuntosaleilla ja hotelleissa, mutta se käy myös kaikille heille, jotka haluavat laatua työpaikoilleen tai koteihinsa.

Korkeus120 cm
Materiaaliteräs
Max. kuormitus150 kg
Paino18 kg
Pituus88 cm
Runko70 x 50 x 2 mm
Syvyys66 cm
Yleistä2 vuoden takuu
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä