Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Harjoitusnauha (5 kpl) - Vastusnauha

1 / 1

Harjoitusnauha (5 kpl) - Vastusnauha

16,99 €

-57%

Rek pris. 39,49 €
Tämä 5-pakkausharjoitusnauha on täydellinen, helppo ja yksinkertainen tapa tuoda kuntolaitteita kaikkien kehon osien harjoitteluun minne ikinä menetkin! Joustavat nauhat luovat vastustuskykyä ja niitä voidaan käytt&
Lue lisää

Tämä 5-pakkausharjoitusnauha on täydellinen, helppo ja yksinkertainen tapa tuoda kuntolaitteita kaikkien kehon osien harjoitteluun minne ikinä menetkin! Joustavat nauhat luovat vastustuskykyä ja niitä voidaan käyttää lihasten rakentamiseen sekä kuntoiluun, aerobiciin, joogaan ja kuntoutukseen. Kun vahvuus kasvaa, voit lisätä painoa / vastusta ilman tarvetta lisää hihnoja. Hihnojen elastisuus luo myös progressiivisen vastuksen, kun vastus kasvaa, mitä enemmän hihnoja venytetään. Täydellinen täydennys kehonpainoharjoitteluun, ja sitä voidaan käyttää myös venyttelyyn, lihasten rakentamiseen ja rasvanpolttoon. Vastusnauhat sopivat sekä aloittelijoille että paremmin koulutetuille monien sovellusten ja erilaisten vastustasojen vuoksi!

Erittely:
Väri: Kuten kuvassa
Materiaalinauha: lateksi (luonnonmateriaali kumipuista)
- Tuotteen paino: 140 g

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .