Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kahvakuula Gymstick Ergo

Kahvakuula Gymstick Ergo
Kahvakuula Gymstick Ergo
Kahvakuula Gymstick Ergo
31 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-10 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Zidcore AB

Seuraa tuotteen hintaa

Gymstickin värikkäissä kahvakuulissa on ergonominen muotoilu ja ne sopivat erinomaisesti kovaan harjoitteluun. Hyvän suunnittelun ansiosta kuula ei aiheuta suurta painetta käsiin, vaan harjoittelu tuntuu mukavalta. Hyvin muotoiltu, neopreenipäällysteinen kahva antaa lisämukavuutta. Neopreenipintaiset kahvakuulat eivät tahraa lattiaa. Monipuolinen harjoitusväline, jonka avulla on mahdollista harjoittaa useita lihasryhmiä samanaikaisesti. Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä ja tasapainoa.

Katso lisää arvosteluja (-3)

toimitusehdot

Erityiset toimitusehdot Palautusosoite HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A 243 35 Höör Täyden takaisinmaksun ehto on, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa. Vastaat asiakkaana mahdollisista toimituskuluista. Jos tuote on koottu/käytetty, vähennetään takaisinmaksusta 20 %. Palautusoikeus ei koske varaosia tai erikoistilattuja tuotteita.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .