Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rawlink Pyörätietokone Langaton
Rawlink Pyörätietokone Langaton
Rawlink Pyörätietokone Langaton
Rawlink Pyörätietokone Langaton

1 / 4

Rawlink Pyörätietokone Langaton

13,90 €
Tämän 15 eri toiminnolla varustetun langattoman pyörätietokoneen avulla saat hyvän yleiskuvan pyöräretkistäsi. Voit mitata kaiken aina nopeudesta, etäisyydestä, keskinopeudesta ja ajasta kaloreihin ja lämpötilaan. Pyörätietokoneessa on sekä magneetti
Lue lisää
Tämän 15 eri toiminnolla varustetun langattoman pyörätietokoneen avulla saat hyvän yleiskuvan pyöräretkistäsi. Voit mitata kaiken aina nopeudesta, etäisyydestä, keskinopeudesta ja ajasta kaloreihin ja lämpötilaan. Pyörätietokoneessa on sekä magneetti ja nauhat asennuksen helpottamiseksi.

Ominaisuudet: Nykyinen nopeus, sekuntikello, kokonaismatka, aika, kalorilaskuri, lämpötila, näytön valo ajastimella, automaattinen on/off, nopeuden vertailu, henkilökohtaiset tiedot, huoltomuistutus, 24h kello, skannaustoiminto, tavoiteaika / etäisyys, keskimääräinen aika.
Pyörätietokone: 1 x CR2016 (mukana)
Anturi: 1 x CR2032 (mukana)
Paketin sisältö: Pyörätietokone, anturi, magneetti, asennusnauhat.
 
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .